2019-01-22 00:10


Organigrama Capitalei, „clocită” la Voluntari

 |  19:17
Organigrama Capitalei, „clocită” la Voluntari

Primăriţa şi-a pierdut încrederea în cei mai apropiaţi colaboratori ai săi. Bursa Zvonurilor a aflat că se pregăteşte modificarea organigramei Primăriei Municipiului Bucureşti departe de ochii lumii.

Chiar şi aşa, Bursa Zvonurilor ştie că Firea vrea să elimine circa 300 de persoane, pe care le va schimba cu PSD-işti de frunte. Persoanele vizate sunt directorii şi şefii de servicii sau direcţii, dar listele încep, fireşte, cu liberalii puşi de Răzvan Sava. Ca să nu se confrunte cu un val de contestaţii sau demonstraţii greţoase de obedienţă (coada la uşa primăriţei este deja lungă şi formată din persoane din mai toate instituţiile subordonate, care-şi pârăsc sau îşi toarnă şefii de dragul asigurării propriei imunităţi), Firea a decis să se lucreze la organigramă în sediul Primăriei din Voluntari. Nu am aflat dacă se va deconta la Municipalitate acest serviciu, cert este că documentul va trebui avizat, c-aşa-i birocraţia, de câteva direcţii şi departamente din Primăria Capitalei. Procedura de modificare a organigramei este singura modalitate de a scăpa de funcţionarii publici incomozi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-11

TAGURI: organigrama, voluntari, bursa zvonurilor, primaria capitalei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TATI
10 Oct 2016

E mai bine așa! Ne am saturat de doamnele Drăgoi, Vladut, Viciu, Ercuta si restul mafiei!!!
OPREA
10 Oct 2016

Trebuie reformată primăria! Sunt directori care habar nu au de capul lor. S a furat ca n codru! Jos Viciu Clarisa !! Gata cu escrocheriile, șantajul si violenta verbala
Random imageUltimele stiri

loading...