2019-03-18 18:07


Orice altceva, numai pandelizare nu

 |  19:31
Orice altceva, numai pandelizare nu

Apariţia lui Ludovic Orban pe scena candidaţilor la alegerile locale a bulversat multe socoteli. Gura lumii spune că, în situaţia în care PSD şi PNL negociază ca Primăria Capitalei să rămână la liberali, va fi înlocuită Gabi Firea cu Robert Negoiţă.

Social-democraţii ar avea o părere mult mai bună despre şansele lui Negoiţă decât ale lui Firea. Bârfele spun că, dacă PSD va dori să câştige Capitala, o va schimba pe Firea. În plus, se tem chiar şi ei de pandelizarea Capitalei, în cazul în care electoratul va opta pentru PSD. Numai că şi PSD este divizat, iar aripa Dragnea nu ar vrea să-i terfelească imaginea nevestei de Voluntari. Alte guri slobode spun că nici unul dintre cei doi candidaţi nu va rămâne nominalizat la candidatură. Lucrurile s-ar schimba radical li ar crea multe problem dacă Traian Băsescu şi-ar lansa candidature, pentru că nici un membru PSD sau PNL nu s-ar încumeta să se confrunte cu fostul preşedinte. Nici la liberali apele nu sunt liniştite. La PNL toată lumea se regrupează, se reinventează în jurul lui Orban. Unii spun că ar fi o capcană pentru Alina Gorghiu, în cazul în care Orban va pierde Capitala, care nu va putea să mai emită pretenţii la şefia partidului. Alte capete liberale spun că toată lumea se regrupează, pentru că Orban ar avea alte idei. Unele au şi fost puse în practică. La sectoarele 1, 4 şi 5 au început sondajele de opinie. Candidaţii liberali ar fi achitat firmei BCSU câte 2 mii de euro să vadă ce şanse au. Numai la sectorul 4 cheltuielile s-au împărţit frăţeşte între Rogin şi Prigoană junior. La sectorul 1, Diana Tuşa plăteşte şi înscrie de una singură, la 5 Raeţchi este acuzat că a furat programul electoral al altor candidaţi, iar la  6 nu este nevoie, pentru că Răzvan Mironescu ar fi singurul candidat. Cât despre sectoarele 2 şi 3, liberalii cred că sunt redute imbatabile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-03-09

TAGURI: ludovic orban, candidati, psd, pnl, robert negoita, bursa zvonurilor, alegeri locale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIUS
09 Mar 2016

Pnl va obtine un binemeritat loc 3(trei) in capitalachiar in cazul in care vor fi doua tururi .Nimeni nu-I va sustine atat timp cat isi vor ridica nasul acolo unde nici din macara nu poti ajunge.Pana aici le-a fost iar la parlamantare ma indoiesc de faptul ca vreo unul dintre ei va fi acceptat .Vor sucomba cu blaga de grumaz(ca nu are gat).
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...