2018-11-15 07:00


Pai e bine, domn' inspector?

 |  15:47
Pai e bine, domn' inspector?

Şeful Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru (foto), şi-a transferat fiica, Ioana Ada Trăistaru, în mai 2013, de la Şcoala Centrală la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, unde aceasta tocmai a luat examenul de bacalaureat.

De menţionat că Ioana Ada avea mediile deja încheiate la Şcoala Centrală şi o medie prea mică atunci când s-a făcut transferul. Constantin Trăistaru este cel care a confirmat-o în funcţie pe directoarea şpăgară de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”, Costica Vărzaru.

Pop mătrăşit de Băsescu

 

Foştii şefi ai ANAF şi Gărzii Financiare Sorin Blejnar, respectiv Sorin Florea se laudă la prietenii lor că Şerban Pop, cel care i-a succedat lui Blejnar la ANAF, a fost dat afară deoarece a refuzat să le rezolve nişte probleme. Natura acestor probleme nu au precizat-o. Însă cei doi susţin că premierul Ponta l-a demis pe Pop la cererea expresă a preşedintelui Băsescu. Despre Codruţ Marta, Blejnar nu mai suflă nici o vorbă…

Se mai pregăteşte un „rege”

 

În lumea asfaltatorilor e zarvă mare. Asta după ce s-a auzit că Parchetul mai pregăteşte o arestare, după modelul Nelu Iordache. Ţin să fie, ţin să fie? Cum Nelu Iordache a căzut pentru deturnare de fonduri europene, cam toţi regii asfaltului se simt cu musca pe căciulă. Pe cine au pus ochii procurorii, om trăi şi om vedea…Bursa zvonurilor are o bârfă pe temă, dar o mai pritoceşte niţel!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-10
Citeste si:
Imre, Patriciu şi Viagra

TAGURI: bursa, zvonurilor, sorin, blejnar, asfalt, regi, fonduri, europene, bacalaureat, dimitrie, bolintineanu, basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TOCILARUL
09 Iul 2013

nu este bine domnule inspector
Random imageUltimele stiri


loading...