2018-12-17 16:38


Piedone nu se vrea general

 |  18:09
Piedone nu se vrea general

Aleşii locali se pregătesc deja de alegerile de anul viitor. Bursa Zvonurilor a aflat că scenariile pe care le-a lansat pe piaţă propaganda PSD-istă privind candidaturile la Primăria Capitalei sunt false. Cristian Popescu Piedone nu prea vrea să candideze la funcţia de primar general, aşa cum a apărut “pe surse” în media.

Prietenii edilului de la 4 chiar îl roagă pe Piedone cel subţiat de gospodărirea sectorului să nu facă greşeala să devină primar general. Până şi Bursa a fost uimită de argumentele care i s-au oferit primarului de la 4. Zice lumea că într-o lună de zile Piedone ar fi “mâncat” de tot. Hulpavii care ar sări pe el ar fi chiar funcţionarii din Primăria Capitalei, care în cel mult 30 de zile îl vor da pe mâna procurorilor, dacă nu vor mai putea face potlogăriile obişnuite. În plus, Piedone nu mai are nici partid în spate, iar ca independent nu prea îl ţin curelele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: bursa, zvonurilor, cristian, popescu, piedone, primar, sector, 4, candidatura, capitala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ATENT
04 Mai 2015

asta e buna!
ȘTEFAN CEL GROAZNIC
05 Mai 2015

EL ARE PROMIS, DE CĂTRE FOSTUL COLEG DĂ GRĂDINIȚĂ A LUI DRAGNEA -MIHALE BRAVUL, POSTUL DĂ HAMIRAL DĂ BERCENI, COMANDANT AL BAZEI DĂ SUBMARINE CU REACȚIE DÎN TINERETULUI.
Random imageUltimele stiri


loading...