2018-12-15 18:18


„Prietenii” lui Gabriel Cotabiţă

 |  18:35
„Prietenii” lui Gabriel Cotabiţă

Momentul adevărului a sosit! Aflat pe patul de spital, în stare critică, Gabriel Cotabiţă trece prin clipe grele, iar familia acestuia aşteaptă cu nerăbdare o veste bună din partea medicilor.

Între timp, tot felul de prieteni au ajuns să-şi dea cu părerea despre sănătatea artistului, dând verdicte care mai de care, de parcă ar avea cel puţin rolul de specialişti în domeniu. Invitaţi pe la tv, ei comentează şi interpreateză, punând diagnostice aiuritoare, şi autointitulându-se apropiaţi ai lui Cotabiţă, sau măcar mari fani ai acestuia. În realitate, lucrurile nu stau deloc aşa, iar unii nu fac decât să profite de acest caz şi să iasă din anonimat, dându-şi cu părerea deşi nu sunt în măsură. Cert este că fiicelor lui Cotabiţă nu le-a picat deloc bine afirmaţia lui Adrian Enache, care ar fi spus că tatăl lor e în moarte cerebrală. De altfel, nici lui Mihai Bendeac, care este un apropiat al familiei Cotabiţă, nu i-a plăcut deloc declaraţia acestuia.

„Nu mă pot abţine: am o informaţie pe surse. Adrian Enache e în moarte cerebrală. De câţiva ani. Dar a ascuns. Faptul că a spus asta, din senin, despre Gabi, ţine de faptul că încearcă să abată atenţia”, a spus actorul ironic pe contul său virtual.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-18

TAGURI: prieteni, gabriel, cotabita, bursa, zvonurilor, medici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...