2018-10-22 12:58


Prins Pol atacat la nume

 |  14:33
Prins Pol atacat la nume

Sebastian Bodu, fost șef al ANAF și europarlamentar, promitea cu vreo două luni în urmă că vrea să îl lase pe Prințul Paul, alias Prins Pol, fără numele "AL ROMÂNIEI". Marți, Bodu a anunțat că a depus la Primaria Sectorului 1 plângerea prealalabilă, în cadrul procedurii de contencios administrativ. Dacă răspunsul va fi negativ sau nu i se răspunde în 30 de zile, cei doi se vor vedea la Tribunal. Mai bine zis, se vede Bodu cu avocatul lui Prins Pol, că ultimul e puțin în arest la domiciliu.

În 2003, Lambrino Mircea Grigore (tatăl lui Prins Pol și fiul Regelui Carol al II-le) a cerut și a obținut schimbarea numelui pe cale administrativă în "AL ROMÂNIEI". Apoi, Prins Pol a procedat la fel, cei doi, în cârdășie cu niște funcționari tâmpiți sau bine unși, bătându-și joc de un titlu protocolar. Lucrul este ilegal pentru că încalcă procedura de schimbare a numelui pe cale administrativă și încalcă ordinea publică. Bursa Zvonurilor socotește important să se știe că pe Carol al II-lea nu l-a chemat niciodată  "AL ROMÂNIEI".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21

TAGURI: bursa zvonurilor, printul paul, prins pol, al romaniei, carol al ii-lea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ȚARĂ ”DĂ” GUNOAIE.
19 Ian 2016

BA DA! ACEST GUNOI ESTE UN PRODUCT TIPIC AL ROHMANICHII! GUNOAIELE GENETICE, NUMITE ROHMANCI, FLEGME ALE CIVILIZAȚIEI, L-AU ”PRODUS”. SE MERITĂ, ÎN FAPT, UNII ”PĂ” ALȚII! (”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI!”) SCÎRBĂ!
CROCODILUL FLAMAND
19 Ian 2016

HA HA...E CHIAR HAZLIU SUBIECTUL...SE BAT VULTURII SI HIENELE PE CADAVRUL ROMANIEI...ORICUM CAM TOATA HAITA CARE L-A BAGAT PE PAUL IN FATA LA MAFIA IMOBILIARA E CUNOSCUTA PRECUM UN CAL BREAZ..A PUBLICAT ORESTE O INVESTIGATIE FOARTE BUNA PE BLOGUL LUI ASA CA SI CONCLUZIE?CE URMEAZA DUPA BOLSEVISMUL DE CUMETRIE FACUT DE BARONII ROSII AI LUI ILICI?PAI NE INTOARCEM LA EVUL MEDIU..PLUGUL TRAS DE BOI SI VACI..BARONII DE CUMETRIE...PRINS POL..ETCETERA...
DUDĂ (PRENS AUTENTIC))
20 Ian 2016

CE-AVEȚI, BĂI, AMEȚIȚILOR, CU EXCREMENȚELE LOR ”PRENS POL & LYA DĂ PARANGHELIA”? MOTANUL ȘI VULPANA LUI PINOCCHIO ”DĂ SORGINTE” CARPATO-DANUBIANO-PONTICĂ; ÎN FAPT, CA FORMĂ ȘI FOND, ĂȘTIA SÎNTEȚI VOI, JGODIILOR, LEPRELOR, POUTORILOR, SECĂTURI LAȘE, DELATOARE ȘI TEMBELE. PROSTĂLĂII CU ”MOFT”!
Random imageUltimele stiri


loading...