2019-01-20 23:23


Prioritatea lui Grapini - coaforul

 |  20:00
Prioritatea lui Grapini - coaforul

Maria Grapini (foto), ministrul pentru IMM-uri, a prezentat, luni, bilanţul activităţii sale pe cele şase luni de când este la cârma celebrului departament din Ministerul Economiei. Cu fervoarea sa caracteristică, Grapini a trecut în revistă orice mişcare a fost făcută de-a lungul mandatului.

Mai puţin impactul pe care toată această agitaţie l-a avut aspra mediului de afaceri şi turismului. Când a fost vorba de lucruri mai importante, precum Legea privind impozitul forfetar sau câţi turişti străini au ajuns în România anul trecut, ministrul Grapini a tăiat scurt conferinţa de presă, vădit presată de timpul care trecea. Misterul a fost dezvăluit câteva minute mai târziu. Maria Grapini se grăbea la coafor. Unul tot de pe Calea Victoriei, ca şi sediul ministerului, de altfel.

Silaghi şi-a sărbătorit reînscăunarea

Premierul Victor Ponta a preluat luni interimatul la Ministerul Transporturilor. El nu a dorit să comenteze faptul că ANI a făcut recurs în procesul împotriva fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Relu Fenechiu.

Pe de altă parte, Silaghi a sărbătorit duminică, la un restaurant din Bucureşti, reînscăunarea sa la Ministerul Transporturilor. Toată lumea îl saluta cu domnul ministru, nu fost, ci viitor. Petrecerea a avut şi fete frumoase, ca să nu se plictisească domnul ministru, ca vara trecută la şedinţa CSAT în care se discuta privarizarea CFR Marfă!

Cehii o vor pe Inna

Inna a cules succes după succes în ultima perioadă, iar cel mai nou album al artistei, „Hot” a înnebunit publicul din Cehia. Inna i-a înnebunit atât de tare pe cehi, încât a şi primit o propunere avantajoasă din partea unei Case de producţii din Cehia. Artista a fost foarte încântată de propunere, iar în prezent Inna negociază cu renumita Casă de producţie din Cehia. Piesa „Hot“ a petrecut peste 20 de săptămâni în top 50 vânzări de albume. Mai mult, lăsând deoparte zona muzicală, trebuie să spunem că Inna s-a impus şi prin frumuseţe. Pictorialul pe care l-a realizat artista, la Remat în colaborare cu Edward Aninaru, a apărut în revista FHM Cehia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-17
Citeste si:
Oprescu vrea toate spitalele

TAGURI: bursa, zvonurilor, minister, transporturi, silaghi, cfr marfa, inna, fhm, grapini
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...