2018-12-15 11:37


Săracul actor bogat

 |  19:25
Săracul actor bogat

Pentru 1.100 de lei pe lună, Alexandru Arşinel inventează. El susţine că a fost primul român care a vorbit de la balconul Radioului împotriva regimului comunist. Sigur, el nu menţionează ziua sau anul în care s-a petrecut fenomenul, cert este că oamenii aflaţi pe stradă în preajma clădirii erau împuşcaţi sau striviţi de tancuri.

Bursa Zvonurilor bănuieşte că el ar fi susţinut diversiunea de la Radio, în calitatea sa de secretar de partid. Oamenii îşi mai amintesc cum la radio se transmitea un discurs al lui Ceauşescu când actuala Piaţă a Revoluţiei era deja goală. Pentru proasta manipulare, care s-a dovedit nereuşită, ar fi trebuit să i se reţină pe viaţă banii din salariu sau din pensie. Oricum, primarii Capitalei îşi amintesc de el ca despre un milog, pentru că prezenţa actorului era asociată permanent cu lipsa de bani. Acum Alexandru Arsinel e unul dintre cei mai bogaţi actori din România. În calitate de manager al Teatrului de Revistă Constantin Tănase, a câştigat anul trecut 48.936 de lei. Din contracte cu firme private a mai primit 7.180 de lei şi alţi 238.188 de lei din drepturi de proprietate intelectuală, cum ar fi apariţii televizate, la teatru sau la radio.

Conform ultimei declaraţii de avere, Arşinel are o pensie de 7.850 de lei pe an, încă o pensie special de 1.060 lei şi una de revoluţionar, în valoare de 13.224 lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22

TAGURI: alexandru arsinel, actor, sarac, bogat, revolutionar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LIBIDINOSUL ăSTA,
18 Noi 2015

plescăitul, ridicolul, cerșetorul ”actor”, alături de isterica aia de Popeasca...SUNT DE TOATĂ JENA, DE TOT RÂSUL! Prin ”prestația” pt.Catena, decredibilizează, umbrește până la anihilare, ceea ce au reușit în tinerețe. LUMEA S-A SĂTURAT DE VÂRSTA 3-A DE PRIN POLITICĂ, CA SĂ-I MAI VADĂ ȘI PE STICLĂ, ARĂTÂNDU-NE RIDURILE, FÂLCILE LĂSATE CA LA BULDOGI, GURA PUNGITĂ ....CU SAU FĂRĂ PROTEZĂ, ÎNTR-UN RICTUS DE FILME HORROR....umbra a ceea ce-au fost cândva!
VASÎLI MURARU (LEPRĂ)
19 Noi 2015

BOHAIUL AISTA-I DI NUMA, NUMA! TĂTĂ VIAȚA O FOST TURNĂTOR LA SECU, PI MULȚI COLEGI IO BAGAT ÎN GROAPÎ ÎNAINTI DI TERMEN: GIL DOBRICĂ, LUIGI IONESCU, NICU CONSTANTIN, NAE LĂZĂRESCU, AUREL STORIN. PORCĂUL AISTA TREBE ASOMAT AMU DI CRĂCIUN ȘÎ DAT LA HARAPI SA-L ÎNFULECE.
PILU
21 Noi 2015

La ce se refera suma de 13 224 ? Nici chiar asa. Un revolutionar nu are pensie 13 224 pe luna. Mai studiati.
ARȘINEL
22 Noi 2015

SĂ-MI SUFLAȚI ÎN ȚAVĂ ȘI SĂ MĂ PUPAȚI DIREPT ÎN KURR, NEHALIȚII DREACULU! ZÎT, FLAIMUCILOR!
Random imageUltimele stiri


loading...