2019-03-19 10:11


Surprize la Primăria Capitalei

 |  18:35
Surprize la Primăria Capitalei

Mare nervozitate în Primăria Capitalei. După şapte luni de aşteptare, organigrama a ajuns la sediu, iar perspectivele nu sunt luminoase pentru mulţi angajaţi, chiar şi dintre cei mai vechi. Singura posibilitate de a scăpa de ei este desfiinţarea posturilor.

Bursa Zvonurilor a aflat că până şi actualei administraţii i se rupe inima de cei care trebuie să plece, nu de alta, dar sunt votanţi PSD de o viaţă. Numai că obedienţa şi minciuna a devenit un mod de viaţă pentru ei, nu-şi mai fac treaba şi nu prea mai gândesc ce fac. Surse bine informate au alimentat Bursa Zvonurilor, care le împărtăşeşte acum. Peste 70% din actualii directori din Primăria Capitalei vor zbura. Speranţa noastră este să nu se pripăşească pe la primăriile de sector şi să trasporte cu ei şi relele metehne. Şi cei de acolo au destule bube în cap. Sursele noastre mai spun că este posibil să nu fie zburătăciţi toţi odată, mai ales că unii dintre ei trebuie să restituie nişte bunuri la care nu mai au dreptul de multă vreme. Cum ar fi casele sociale. În plus, administraţia nu are nevoie de proteste spontane, mai ales că nu a venit primăvara să se plimbe prin Cişmigiu. Treaba este destul de avansată cu organigrama, fiind posibil ca săptămâna viitoare să fie luată în discuţie de Consiliul General. În plus, a dospit din vară în Voluntari. Surprizele sunt multe, dar BZ nu vrea să facă infarct vreun directoraş care nu vrea să plece din Primărie nici muşcat de Firea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-31

TAGURI: organigrama, primaria capitelei, surprize, angajati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SCARFACE
02 Feb 2017

Sunt directori care au "făcut " licheni la fund de când sunt acolo,protejații "doctorului" , etc...Cel puțin la câteva instituții subordonate primăriei se prefigurează că directorii(managerii) au fost numiți pe "viață"..
GHEORGHITA
03 Feb 2017

Numai in capitala se schimba ceva , speram toti , in bine, dar ce facem in province? In Arges , nu se mișcă nimic , se rotesc aceeași oameni la conducerea Primariei, opoziția ,este ca si inexistenta .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...