2019-02-17 09:57


Telenovelă PSD la Ministerul Tineretului și Sportului

 |  10:59
Telenovelă PSD la Ministerul Tineretului și Sportului

De câteva luni, la etajul I al Ministerului Tineretului și Sportului (MTS) se derulează o telenovelă unde rolurile principale sunt jucate de către doi demnitari impuși de PSD.

Astfel, de ceva timp, secretarului de stat cu atribuții în domeniul tineretului, Cosmin Răzvan Butuza - finul președintelui CJ Maramureș, Gabriel Zetea -, i s-au aprins călcâiele după subsecretarul de stat cu atribuții în domeniul tineretului, Cristina Mădălina Andronic, garantată și susținută de PSD Cluj.

Cristina Andronic s-a născut în Bârlad, dar a terminat facultatea la Cluj, acolo unde a dat de “gustul politicii” și, astfel, a ajuns in Capitală. Ca să fie mai tot timpul cu ochii unul pe celălalt, birourile celor doi sunt de ceva timp față în față, la etajul I din MTS, având secretariat comun. Cei doi au început deja de câteva luni să se afișeze public ca un cuplu, ultima lor apariție fiind la Campionatul European de Baschet 3×3, desfășurat recent la București. Trebuie precizat că secretarul de stat Cosmin Butuza este căsătorit, sau cel puțin era când a ajuns la MTS, și are doi copii, fiind cel care s-a făcut „remarcat” la MTS atunci când a declarat că „trebuie să punem Centenarul pe tricoaie”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-28

Mai multe imagini:
Telenovelă PSD la Ministerul Tineretului și Sportului
zoom

TAGURI: psd, mts, butuza, andronic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Gripa a mai făcut o VICTIMĂ Acum 21 ore | (0)
SănătateSTARBAG
loading...