2018-12-16 12:37


Un pensionar îi conduce pe agenţii de poliţie

 |  15:26
Un pensionar îi conduce pe agenţii de poliţie

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie are un şef ce pare etern, fiind şi membru fondator. Ca fondator a strecurat în statut un articolaş conform căruia să nu aibă probleme în a-şi conserva funcţia de preşedinte, deşi nu mai este activ de ani buni. Bursa Zvonurilor se tot întreba cum de îşi permite numitul Iulian Surugiu să stea zi şi noapte în studoiurile televiziunilor de ştiri. Răspunsul a venit imediat.

Tătukul poliţiştilor de pe întreg cuprinsul ţării e pensionar foarte activ, după cum poate constata orice telespectator. În declaraţia de avere din 2012, ultima postată pe siteul sindicatului, a raportat venituri de 17.500 de lei din pensie. Să o pape sănătos, dar Bursa Zvonurilor mai are o întrebare: Cum se simt agenţii de poliţie care riscă să o sfârşească pe capota unui milionar turc, precum Gheorghe Ionescu, când sunt reprezentaţi de  un pensionar? Nu cumva interesele agentului de pe teren sunt niţel diferite de cele ale unui pensionar  care, cel mult, riscă să rămână fără curent în platourile tv?

Şi mai are Bursa o dilemă. Potrivit CV-ului oficial, Iulian Surugiu a făcut Şcoala Militară de Subofiţeri - doi ani, între 1981şi 1983. Pentru ca între 1983 şi 1990 să lucreze la Antrepriza Construcţii Metrou Bucureşti,  ca maistru constructor căi ferate. De ce nu a fost angajat ca miliţian şi a fost nevoie, în 1990, să facă Cursul de formare subofiţeri poliţie, pentru a fi încadrat în Ministerul de Interne ca Lucrător în cadrul Biroului de Ordine Publică al Secţiei 22 Poliţie-Sector 6?

Încurcate sunt căile sindicalismului!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-13

TAGURI: bursa zvonurilor, sindicat, politie, pensionar, iulian surugiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARINELU
12 Aug 2015

Verificati ce avere a acumulat in cariera de politist si ce afaceri invarte acest individ (fost sectorist).
TELESPECTATOR
13 Aug 2015

Acest tip este "superspecialist" toate televiziunile il solicita sa-si dea cu parea cand vine vorba de politie.Este grobian si multilateral priceput.Halal.
RAMBO
16 Aug 2015

Asemenea specimene de politisti se numesc "PAPAGALI AMBULANTI".Munca de politist este acolo in teren nu in studiourile de televiziune si sa dai numai cu ciocul,ca acolo toti sunt buni,dar in teren cand dai fata in fata cu hotul sau talharul trebuie sa ai sange in instalatie sa faci asa ceva pentru ca de multe ori esti pus in situatii dificile si trebuie sa iei masuri in fractiune de secunda si sa iei si decizii corecte altfel risti sa fii cercetat de catre unii care habar nu au de meseria de politist.
RAMBO
13 Mar 2016

Surugiu stie de situatia celor care lucreaza la ISu? Stie ca dl. Arafat a schimbat programul de lucru de la 24 ore/72 ore la 24 ore/48 ore? Stie Surugiu ca acesti angajati depasesc norma de lucru lunara,170 ore, fara a fi platiti sau a li se da liber. De ex luna Martie 2016, un angajat are 11 ture a cate 24 ore total lunar de lucru 264. Intreb cine plateste orele suplimentare, conform Codului Muncii? Cat isi ma bate joc dl.Arafat de acesti oameni, care au salvat vieti omenesti si care isi fac datoria de cetatean al Romaniei? De ce nu li se permite celor de la ISU sa se inscrie in sindicate, pt. a-si putea rezolva doleantele? De ce atunci cand un an angajat al ISU face dezvaluiri pe Facebook este dat afara din sistem? Astept raspuns chiar si televizat, daca dl Surugiu reprezinta interesele politistilor, indiferent de arma.
A KAMINSCHI DIN CONSTANTA
01 Iun 2016

mizerie isu constanta plina de incapabili incompetenti care precum pisica pentru asi ascunde gaurile negre din creier jignesc si ameninta oameni batrini si singuri fara aparare ma refer in mod special la cei de care depinde o autorizatie de constructie care incalca cele mai elementare norme de siguranta si paza impotriva incendiilor se leaga la ochi fiind infundati in mafia locala de aceea sunteti si asa de nerespectati ca sa fiu bine crescuta
Random imageUltimele stiri


loading...