2018-12-15 22:46


Un Tudor liberal la Bucureşti

 |  16:25
Un Tudor liberal la Bucureşti

Cu un an înaintea alegerilor locale, partidele par să nu fie preocupate de nominalizarea candidaţilor la fotoliile de primari. Bursa Zvonurilor a surprins însă câte ceva. PSD va defila în continuare cu chirurgul Sorin Oprescu, care pare să taie în carne vie orice alte candidaturi social-democrate.

Asta dacă DNA nu se va răzgândi şi se va hotărî să-l salte pe edilul-şef. Noul şi marele PNL este surprins însă de sondajele sale interne. Şansa lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei este pulverizată de „prestaţia de la Transporturi”, iar a lui Teodor Atanasiu este de neluat în seamă. Apoi, lumea şi-a amintit de buldogul Blaga. Adevărul a apărut de unde lumea se aştepta mai puţin. Vasilică Blaga ar fi recunoscut că nu are nici o şansă în faţa ascensiunii liberalului Tudor Barbu (foto). Simpatia de care se bucură fostul teverist în rândul electoratului i-a amuţit pe „greii politici”. Bursa Zvonurilor a aflat că orgoliile acestora sunt în mare suferinţă, motiv pentru care se întârzie anunţarea candidaturii lui Tudor Barbu la Primăria Capitalei. Lovitura este şi mai grea când s-a aflat că Tudor Barbu ar fi singurul în stare să-l umilească la locale pe eternul Oprescu. PDL ar fi luat leapşa de la PNL şi la sectoare, unde nominalizările aparţin vechilor liberali, cu puţine excepţii, deocamdată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: bursa, zvonurilor, alegeri, locale, candidaturi, tudor, barbu, sorin, oprescu, primar, general
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JEANNA KYZDA
20 Mai 2015

NICI CĂ SE POATE F-UN KOKALARR MAI POTRIGHIT PENTRU KRETYNYY ”DÎN BUCALE”! ADUNĂTURĂ ”DĂ” GUNOAI GENETICE, PROSTĂLĂI ”DĂ” PROSTĂLĂI, AMEȚIȚI ”DĂ” FOAME! (”REAȚI A DRACULU DĂ GENII BĂȘTINOASE!”)
IULIA TABACU
21 Mai 2015

Tudore este bun ciolanul la putere ba ca esti cu D Diaconescu bacu Ponta care i mai jmecher ca tine acum esti cu actualul presedinte i ti schimbi atit partidele cit si prietenii ca pe chiloti vad de mintit stii bine ca a i avut tovarasi alaturi de furat trebuie sa inveti ca minciuna este sora cu hotia
WERNNER
21 Mai 2015

jeanna,mai esti vie? descreierata rosie,se vede nivelul tau,dupa cum scrii.
MARINELU
21 Mai 2015

Primar Doctor avem. Ne lipseste Primar bolnav psihic.
Random imageUltimele stiri


loading...