2017-01-19 18:59

DEZVALUIRI


25 de cuţite în gât şi 15 bâte în cap. Soţia avocatului Victor Teodorescu, ucisă cu bestialitate

 |  20:05
25 de cuţite în gât şi 15 bâte în cap. Soţia avocatului Victor Teodorescu, ucisă cu bestialitate

Procurorii criminaliştişi ofiţerii poliţiei judiciare din Braşov au efectuat, încă de aseară,cercetarea la locul în care Violeta Teodorescu, soţia avocatului VictorTeodorescu, a fost ucisă. Potrivit medicilor legişti, femeia, în vârstă de 45de ani, a fost ucisă cu nu mai puţin de 25 de lovituri de cuiţit, pe care le-aprimit în zona gâtului, şi cu 15 lovituri aplicate în zona capului cu un corpdur alungit (cel mai probabil bâtă). La acest moment, anchetatorii nu se potpronunţa cu privire la mobilul crimei şi nici la număru agresorilor.

Ieri după-amiază,medicii legişti au comunicat procurorilor Parchetului Tribunalului Braşovconcluziile preliminare ale raportului de expertiză medico-legală privindmoartea Violetei Teodorescu. Potrivit acestor concluzii, moartea victimei afost una violentă, datorată multiplelor plăgi înjunghiate şi produse prinlovire repetată cu un corp dur. Au fost identificate 25 de plăgi înjunghiate,produse cu un obiect ascuţit tăietor-înţepător, cel mai probabil cuţit,aplicate la nivelul gâtului victimei. Pe de altă parte, la nivelul cutieicraniene medicii legişti au identificat prezenţa a 15 plăgi lovite, produseprin aplicarea unor lovituri cu un corp dur alungit. Potrivit purtătorului decuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Maria Monica Muntean, niciuna dintre armele cu care a fost ucisă victima nu a fost găsită până la acestmoment.

Violetaera deja moartă când a ajuns echipajul SMURD

Potrivitanchetatorilor care instrumentează acest dosar, marţi după-amiază, în jurulorei 16.30, o femeie a apelat serviciul 112, precizând dispecerului de serviciucă din bucătăria locuinţei avocatului Victor Teodorescu se aud strigătele deajutor ale soţiei acestuia şi mai multe bubuituri în pereţi. Martora a auzitaceste zgomote, întrucât lucrează la un magazin aflat perete în perete cu bucătărialocuinţei soţilor Teodorescu, situată în Strada Brazilor, cartierul Noua dinmunicipiul Braşov. Femeia le-a precizat, iniţial, poliţiştilor că nu a observatpe nimeni intrând sau ieşind din imobilul avocatului, având în vedere că poziţiaîn care se afla nu-i oferă acces către intrarea în locuinţa soţilor Teodorescu.Ulterior, spun surse judiciare, aceeaşi femeie a susţinut că, totuşi, ar fi văzutun bărbat ieşind din curtea locuinţei soţilor Teodorescu.

În aproximativ zeceminute, la faţa locului s-a prezentat o patrulă a Secţiei 4 Poliţie Braşov carea pătruns în bucătăria imobilului cu pricina, găsind-o căzută la podea peVioleta Teodorescu, născută la data de 21 martie 1966, au precizat sursejudiciare. Imediat, prin staţie, a fost sesizat Serviciul Omoruri, la faţalocului ajungând o echipă de criminalişti, coordonaţi de un procuror şi unechipaj al ambulanţei SMURD. Violeta Teodorescu era deja decedată. Poliţiştiil-au anunţat, imediat, prin telefon şi pe soţul victimei, avocatul VirgilTeodorescu, acesta ajungând şi el în scurt timp la domiciliu.

Nuexcludem nici o posibilitate

“Mobilul crimei nu există”, au precizat înexclusivitate pentru ziarul “Puterea” surse din cadrul Inspectoratului Generalal Poliţiei. “Din cercetarea la faţa locului nu am putut, până la această oră,să identificăm scopul crimei. Ne axăm ca principală ipoteză e jaful, cu toate cădin locuinţa victrimei nu lipseşte absolute nimic. Nici măcar geanta victimei,pe care am ridicat-o din bucătărie, şi în care se afla suma de peste 3.000 delei, nu a fost luată de agresori”, au precizat sursele citate. Anchetatoriine-au mai declarat că locuinţa soţilor Teodorescu este fomată din două corpuride clădire, una fiind casa propriu-zisă, cu acces separat de bucătăria în carea fost găsit cadavrul Violetei Teodorescu. “La cercetare am descoperit un geamspart. Însă agresorul sau agresorii nu au intrat prin forţare în interiorul încăperii,deoarece uşa nu a fost forţată. Presupunem că însăşi victima le-a permisagresorilor accesul în bucătărie, ceea ce ne face să credem că îi/îlcunoştea pe cei/cel care a/au ucis-o. Mai mult, nuexcludem nici tentativa unei agresiuni sexuale, cu toate că din raportulpreliminar de expertiză medico-legal nu a reieşit consumarea unei astfel deagresiuni”, au conchis sursele citate.

Declaraţiasoţului, irelevantă

“Nu cunoaştem încă identitatea asasinului.Avem însă indicii cu privire la existenţa, totuşi, a unui singur agresor, caurmare a declaraţiei unui martor care ar fi văzut o persoană de sex masculin ieşinddin curtea victimei”, mai precizează anchetatorii. Cercul suspecţilor estedestul de larg, la acest moment, din el nelipsind chiar soţul Violetei,avocatul Victor Teodorescu, membru al Baroului Mehedinţi. “Acesta a fost audiatşi ca suspect, şi ca martor, şi ca soţ supravieţuitor al victimei. Din declaraţiasa nu rezultă indicii legate de posibile ameninţări la care familia sa să fifost supusă”, au mai adăugat sursele citate. Anchetatorii au audiat, în cursulzilei de ieri mai multe persoane. În paralel, se caută cele două arme cu care afost săvârşită crima.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-12-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LION
31 Mar 2011

Sa vina procurorul minune MARIUS IACOB!Poate asa impusca doi iepuri dintr-odata:o gaseste pe Elodia si pe criminal.

Adauga un comentariu

Random image