2017-01-19 02:31

DEZVALUIRI


A fost prins ucigaşul tinerei de 15 ani din Neamţ

 |  16:13

Robert Fecioru, un minor de 16 ani din Roznov este acuzat că a bătut cu sălbăticie o tânără de 15 ani care nu ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu el şi a lăsat-o în stradă să moară de frig. Minorul, un cunoscut al victimei, a fost arestat preventiv pentru 19 zile.

Robert Fecioru este cercetat pentru omor calificat şi a fost reţinut, sâmbătă, de procurori, fiind principalul suspect al crimei din satul Luminiş, comuna Piatra Şoimului. De altfel, autorul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi a povestit cum şi-a ucis victima în vârstă de 15 ani.

'Tânărul a stat alături de alţi tineri şi de viitoarea victimă într-un bar din localitate. La un moment dat, acesta a spus că o conduce pe fată acasă iar pe drum i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Fata a refuzat, moment în care a fost luată la bătaie cu pumnii şi picioarele, iar apoi a fost abandonată. Potrivit raporului medico legal nu a fost violată”, a declarat pentru Agerpres inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Potrivit raportului medico-legal, moartea a survenit ca urmare a hipotermiei severe cauzate de imposibilitatea victimei de a se deplasa din cauza numeroaselor fracturi ale membrelor precum şi a leziunilor organelor interne.

Fata a fost găsită abia sâmbătă dimineaţă de un vecin, care a anunţat imediat cazul la 112. Deşi a fost transportată la spital, fata a decedat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-07

TAGURI: neamt, satul luminis, comunca Piatra soimului, victima 15 ani, ucigas, roznov, arestat preventive, Robert fecioruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image