2016-12-09 21:44

DEZVALUIRI


A fost prins ucigaşul tinerei de 15 ani din Neamţ

 |  16:13

Robert Fecioru, un minor de 16 ani din Roznov este acuzat că a bătut cu sălbăticie o tânără de 15 ani care nu ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu el şi a lăsat-o în stradă să moară de frig. Minorul, un cunoscut al victimei, a fost arestat preventiv pentru 19 zile.

Robert Fecioru este cercetat pentru omor calificat şi a fost reţinut, sâmbătă, de procurori, fiind principalul suspect al crimei din satul Luminiş, comuna Piatra Şoimului. De altfel, autorul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi a povestit cum şi-a ucis victima în vârstă de 15 ani.

'Tânărul a stat alături de alţi tineri şi de viitoarea victimă într-un bar din localitate. La un moment dat, acesta a spus că o conduce pe fată acasă iar pe drum i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Fata a refuzat, moment în care a fost luată la bătaie cu pumnii şi picioarele, iar apoi a fost abandonată. Potrivit raporului medico legal nu a fost violată”, a declarat pentru Agerpres inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Potrivit raportului medico-legal, moartea a survenit ca urmare a hipotermiei severe cauzate de imposibilitatea victimei de a se deplasa din cauza numeroaselor fracturi ale membrelor precum şi a leziunilor organelor interne.

Fata a fost găsită abia sâmbătă dimineaţă de un vecin, care a anunţat imediat cazul la 112. Deşi a fost transportată la spital, fata a decedat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-07

TAGURI: neamt, satul luminis, comunca Piatra soimului, victima 15 ani, ucigas, roznov, arestat preventive, Robert fecioruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cod portocaliu de viscol pentru județele Neamț și Suceava Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri dimineața o atenționare Cod portocaliu... 02 Dec 2016 | (0)
Cine este neamțul din spatele ong-ului care cumpără pădurile din ariile protejate De opt ani de zile, un ong fondat și finanțat de cetățeni străini, cumpără, de la oricine... 28 Noi 2016 | (9)