2018-12-10 02:17


Acuzaţii ȘOCANTE la adresa procurorului Negulescu: Lua şpagă de la interlopi, făcea trafic de influenţă şi şantaj

 |  22:33
Acuzaţii ȘOCANTE la adresa procurorului Negulescu: Lua şpagă de la interlopi, făcea trafic de influenţă şi şantaj

Ies la iveală noi dezvăluiri despre celebrul fost procuror DNA Prahova, Mircea Negulescu. Unul dintre cei care au fost arestaţi de procurorii de la Prahova vine cu mărturisiri şi acuzaţii şocante. Fostul şef DGA Prahova, Constantin Ispas, a dat cărţile pe faţă. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Ispas spune că a fost vânat de Negulescu.

"Strângea denunţuri şi la adresa mea. O parte din interlopii arestaţi, au fost arestaţi ca urmare a serviciului meu. Au fost arestaţi, apoi eliberaţi. Vlad Constantin zis Şomeru, Chioru, Cantemir au făcut revelionul 2014 cu Mircea Negulescu. Acesta le-a spus că rezolvă problema cu mine în interesul lor. Obiectivul lui era să obţină denunţuri şi să le protejeze interesele lor. Lua şpagă de la ei. Făcea trafic de influenţă, şantaj. Le-a promis că nu ne mai prinde toamna. Nu mai gustăm din must.

Am trimis o notă la Parchetul general în speranţa că se vor rezolva aceste lucruri. Am fost reţinut de domnul Onea şi de doamna Răileanu pentru aproape tot codul penal. I-au făcut dosar şi mamei mele de 80 de ani şi fiului meu student pentru spălare de bani. La reţinere am intrat în comă diabetică. Mi-a spus că la mine e licitaţie. De la 15 ani în sus de puşcărie. Mi-a făcut copilul jegos. I s-a făcut dosar şi fiului meu pe care îl numea penal. Am stat aproape 6 luni la Câmpina arestat. Trebuia să îl denunţ pe procurorul general, Niţu şi pe procurorul Doană. Eu am refuzat să colaborez cu SRI-ul", a dezvăluit Ispas.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-19

TAGURI: procuror negulescu, portocala, spaga, interlopi, santaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Bă ISPAS!
20 Feb 2018

Dacă SRI-ul te ajuta ca să-l dai în gât pe mafiotul de procuror, de ce nu ai acceptat ajutorul/sprijinul lor?! Ai avut/ai mândrie prostească, tăvălindu-ți boarfa asta de procuror FAMILIA - mama, fiul, etc...tu, intrând și în comă diabetică! Și nu mai din poz(n)ă și zici că-i golanul/derbedeul școlii pus pe băgat mâna pe sub fuste, sau aprins petarde pe la picioarele dascălilor! Deci, familia Cosma, oricât de vinovată ar fi/este, au avut dreptate în privința derbedeului acesta cu apucături de interlop-șef! Acum, cred că înțelege lumea DE CE nu se face dreptate în țara asta, iar INFRACTORII zburdă pe câmpii, ca miei!
P-ășTIA,
20 Feb 2018

cine-i CONTROLEAZĂ/SUPERVIZEAZĂ/FILEAZĂ când o iau razna?! Cine-i deasupra lor și are putere de decizie de sancționare DISCIPLINARĂ până la înlăturarea DEFINITIVĂ din sistem?!
Random imageUltimele stiri


loading...