2017-01-17 15:03

DEZVALUIRI


Acuzaţii de politizare a Serbărilor de la Ţebea

 |  18:46
Acuzaţii de politizare a Serbărilor de la Ţebea

Vicepreşedintele PDL, Traian Igaş, a acuzat, ieri, că Serbările Naţionale de la Ţebea, dedicate memoriei eroului naţional Avram Iancu, la care au participat 5.000 de persoane, au fost politizate. Ceilalţi lideri de partide prezenţi la manifestări au negat însă, menţionând că în discursurile lor nu au făcut referiri la aspecte politice.

Traian Igaş a părăsit locul în care se desfăşurau manifestările oficiale înainte ca acestea să se fi terminat, chiar în timpul discursurilor susţinute de politicienii prezenţi în cimitirul de la Ţebea. „Din păcate, această sărbătoare a fost umbrită. Regret că acest eveniment este politizat într-un mod excesiv. Eu am venit aici să mă închin la mormântul lui Avram Iancu şi nu să politizez acest eveniment”, a declarat vicepreşedintele PDL. În replică, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a menţionat că manifestările de la Ţebea au fost printre puţinele momente în care, în discursul său, nu a făcut referiri la actuala guvernare şi a negat că evenimentul ar fi fost politizat. O reacţie similară a avut şi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, acesta acuzându-l pe Traian Igaş că a plecat mai devreme deoarece s-ar fi grăbit „la un protocol, o ciorbă de burtă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROMANUL
12 Sep 2011

Ce anume i-a suparat pe r eprezentantii guvernului, CONCRET ?
CONSTANTEANUL
12 Sep 2011

Domnilor, Ce i care inca isi mai bat j oc de noi sunt diabolici in tot ceea ce fac,totul a fost premeditat si,vran d-nevrand,USL-ul a mai lu at un bobarnac de la PDL, cineva a spus la o scoala "de vara" (scoala de fab ricat ho...) ca "sa le-o tragem in fiecare diminea ta" si,prin tot ceea ce s pun si cum se comporta as ta fac,au probabil cei ma i buni manageri de campan ie electorala,iar USL-ul, ca un elev ascultator sta in banca lui si incaseaz a,unde pui ca vrea sa si creasca in sondaje!? Alo, se aude,treziti-va,cautat i un manager pt. campania electorala cel putin de acelasi calibru cu cel al PDL-ului,daca nu, unul m ai performant si,cand mus cati,faceti-o fara mila,i ncercati si FORTATI-VA SA REUSITI sa ganditi mutar ile lor cu cel putin trei miscari inainte,ganditi- va la cel putin trei vari ante pt. orice problema,i ndiferent cat de minora p are,bobarnacele cand se i ncaseaza sunt toate la fe l,iar pierderile, DE IMAG INE SI INCREDERE DIN PART EA ALEGATORILOR sunt de o bicei ireversibile. Cinstit,pt. mine pana acu m ati lasat impresia ca n u vreti sa castigati aleg erile,sunteti previzibili ,nu conduceti ostilitatil e dand raspunsuri la boba rnacele incasate,incercat i sa-i incurcati fortandu -i numai sa raspunda nu s a va puna intrebari si sa va acuze tot timpul.Poat e aveti probleme cu trecu tul,poate va au la mana c u ceva,nici o problema,su nt multe metode de a scap a de asa ceva,cea mai uso ara este de a spune singu r fiecare ce problema are legata de trecut,sau,dac a nu se poate,retragerea din viata politica. BNu stiu cine dintre cei implicati in USL va citi cele scrise de mine si c e masuri va lua,dar daca se continua asa,veti mai astepta mult si bine ca s a castigati alegerile. Nu vedeti ca de multa vreme clica de la conduce rea tarii va loveste tot timpul si din ce in ce ma i incisiv? Ce astept ati ca sa raspundeti pe m asura,nu aveti cu ce sa-i loviti? Daca nici a cum nu vedeti ceea ce ved e o tara intreaga,cate vo turi credeti ca veti adun a,o sa spuneti iar ca au fraudat alegerile? Al o,treziti-va macar acum i n al doisprezecelea ceas, recuperati ce a-ti pierdu t si treceti la atac,cond uceti ostilitatile,nu va lasati condusi,fiti REALI STI SI CORECTI,nu va imba tati cu apa chioara.

Adauga un comentariu

Random image