2016-12-10 10:56

DEZVALUIRI


Acuzaţii de politizare a Serbărilor de la Ţebea

 |  18:46
Acuzaţii de politizare a Serbărilor de la Ţebea

Vicepreşedintele PDL, Traian Igaş, a acuzat, ieri, că Serbările Naţionale de la Ţebea, dedicate memoriei eroului naţional Avram Iancu, la care au participat 5.000 de persoane, au fost politizate. Ceilalţi lideri de partide prezenţi la manifestări au negat însă, menţionând că în discursurile lor nu au făcut referiri la aspecte politice.

Traian Igaş a părăsit locul în care se desfăşurau manifestările oficiale înainte ca acestea să se fi terminat, chiar în timpul discursurilor susţinute de politicienii prezenţi în cimitirul de la Ţebea. „Din păcate, această sărbătoare a fost umbrită. Regret că acest eveniment este politizat într-un mod excesiv. Eu am venit aici să mă închin la mormântul lui Avram Iancu şi nu să politizez acest eveniment”, a declarat vicepreşedintele PDL. În replică, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a menţionat că manifestările de la Ţebea au fost printre puţinele momente în care, în discursul său, nu a făcut referiri la actuala guvernare şi a negat că evenimentul ar fi fost politizat. O reacţie similară a avut şi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, acesta acuzându-l pe Traian Igaş că a plecat mai devreme deoarece s-ar fi grăbit „la un protocol, o ciorbă de burtă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROMANUL
12 Sep 2011

Ce anume i-a suparat pe reprezentantii guvernului, CONCRET ?
CONSTANTEANUL
12 Sep 2011

Domnilor, Cei care inca isi mai bat joc de noi sunt diabolici in tot ceea ce fac,totul a fost premeditat si,vrand-nevrand,USL-ul a mai luat un bobarnac de la PDL,cineva a spus la o scoala "de vara" (scoala de fabricat ho...) ca "sa le-o tragem in fiecare dimineata" si,prin tot ceea ce spun si cum se comporta asta fac,au probabil cei mai buni manageri de campanie electorala,iar USL-ul,ca un elev ascultator sta in banca lui si incaseaza,unde pui ca vrea sa si creasca in sondaje!? Alo,se aude,treziti-va,cautati un manager pt. campania electorala cel putin de acelasi calibru cu cel al PDL-ului,daca nu, unul mai performant si,cand muscati,faceti-o fara mila,incercati si FORTATI-VA SA REUSITI sa ganditi mutarile lor cu cel putin trei miscari inainte,ganditi-va la cel putin trei variante pt. orice problema,indiferent cat de minora pare,bobarnacele cand se incaseaza sunt toate la fel,iar pierderile, DE IMAGINE SI INCREDERE DIN PARTEA ALEGATORILOR sunt de obicei ireversibile. Cinstit,pt. mine pana acum ati lasat impresia ca nu vreti sa castigati alegerile,sunteti previzibili,nu conduceti ostilitatile dand raspunsuri la bobarnacele incasate,incercati sa-i incurcati fortandu-i numai sa raspunda nu sa va puna intrebari si sa va acuze tot timpul.Poate aveti probleme cu trecutul,poate va au la mana cu ceva,nici o problema,sunt multe metode de a scapa de asa ceva,cea mai usoara este de a spune singur fiecare ce problema are legata de trecut,sau,daca nu se poate,retragerea din viata politica. BNu stiu cine dintre cei implicati in USL va citi cele scrise de mine si ce masuri va lua,dar daca se continua asa,veti mai astepta mult si bine ca sa castigati alegerile. Nu vedeti ca de multa vreme clica de la conducerea tarii va loveste tot timpul si din ce in ce mai incisiv? Ce asteptati ca sa raspundeti pe masura,nu aveti cu ce sa-i loviti? Daca nici acum nu vedeti ceea ce vede o tara intreaga,cate voturi credeti ca veti aduna,o sa spuneti iar ca au fraudat alegerile? Alo,treziti-va macar acum in al doisprezecelea ceas,recuperati ce a-ti pierdut si treceti la atac,conduceti ostilitatile,nu va lasati condusi,fiti REALISTI SI CORECTI,nu va imbatati cu apa chioara.

Adauga un comentariu

Random image