2019-05-19 20:24


Adrian NĂSTASE: BĂSESCU a folosit culoarul de la Bruxelles ca să rezolve CHESTIUNI POLITICE cu adversarii

 |  22:53
Adrian NĂSTASE: BĂSESCU a folosit culoarul de la Bruxelles ca să rezolve CHESTIUNI POLITICE cu adversarii

Fostul premier, Adrian Năstase, a lansat o serie de atacuri dure la adresa Comisiei Europene, dar şi la adresa fostului preşedinte, Traian Băsescu.

"Era vorba despre informaţii despre dosare care sa fie incluse in raportul care trebuia sa fie distribuit inainte de alegerile din Romania. Mecanismul de la Bruxelles dorea sa sprijine PDL şi pe Traian Băsescu. De ce nu-i interesau pentru raportul de dinainte de alegeri soarta celor de la PDL: Ridzi, Apostu, Blejnar. De ce nu figureaza aceste nume. Este evident ca MCV era un mecanism politic al PPE si care incerca sa rezolve chestiuni politice. În acea scrisoare cu toate anexele se vorbeşte şi despre decizia Parlamentului în cazul Victor Paul Dobre. Începerea unui dosar penal împotriva lui Dobre s-a început pentru a se scoate pe piaţă nişte înregistrări telefonice. DNA a avut nevoie de o decizie. După ce obiectivul a fost atins, pacientul Dobre nu a mai fost important. La fel şi în cazul lui Borbely. S-a pus presiune pe UDMR în contextul referenduului de demitere al lui Băsescu. Traian Băsescu a folosit culoarul de la Bruxelles ca să rezolve chestiuni politice cu adversarii săi şi ai PDL-ului.

În raportul din mai era o bucurie extraordinară că fusesem condamnat. Papagalii de la Bruxelles nu au observat că eu nu am fost condamnat în calitate de premier, ci de şef de partid. Trebuia dusă mai departe această cruciadă împotriva mea. Execuţie politică de la Bruxelles comandată de la Bucureşti. E o scrisoare ruşinoasă pentru România şi Bruxelles. Din păcate, România a acceptat aceste condiţionalităţi", a punctat Năstase, potrivit România TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-20

TAGURI: Adrian Nastase, Traian Băsescu, Bruxelles
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Mar 2018

nu e niciun fel de diferenta intre cei doi mafioti Nastase si Basescu>>>>Mai ales Nastase ne spunea ca trebuie sa cedam Europei PETROLUL si alte BOGATII ca sa intram in UE,ca trebuie sa dam spaga Londrei ca sa intram in NATO....si de fapt petrolul l-au furat mafiotii lui Nastase deghizati in "austrieci",iar asazisa"spaga data Londrei" era afacerea lui Nastase cu fregatele-fier vechi....siktir bah mincinos ordinar//tot tu ne-ai pricopsit si cu mafia de la ploiesti Ghita e inventia ta la fel si clanul Cozma
ANONIM
20 Mar 2018

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3813/756/original.jpg AVEREA TRĂDĂTORILOR DE ȚARĂ, ÎN CIFRE (ne-aduse la zi): CRIN ANTONESCU = 100 de milioane de euro; IOAN RUS = 400 de milioane de euro; MARIAN VANGHELIE = 600 de milioane de euro; TRAIAN BĂSESCU = 1,5 miliarde de euro; VOICULESCU (Varanul) = 900 de milioane de euro; ADRIAN NĂSTASE = 1,9 miliarde de euro; VICTOR PONTA = 400 de milioane de euro; LIVIU DRAGNEA = 700 de milioane de euro; ADRIEAN VIDEANU = 800 de milioane de euro; ELENA UDREA = 250 de milioane de euro.
FANE DE LA IMPINS VAGOANE
21 Mar 2018

DE CE APARE IN PRESA ATIT DE DES ACEST PUSCARIASI ? CINE I-A DAT DREPTUL SA REPREZINTE ROMANIA IN RECENTA VIZITA IN RUSIA ??? PUSCARIASII SINT MAI NOU REPREZENTANTII ROMANIEI ???
Random imageUltimele stiri


STARBAG