2018-12-10 02:00


Adrian Năstase, imagini din vacanţa în Cuba: "Doar cei peste 18 ani să se uite la ele"

 |  10:48
Adrian Năstase, imagini din vacanţa în Cuba: "Doar cei peste 18 ani să se uite la ele"

Imagini inedite cu fostul premier, Adrian Năstase! Social-democratul s-a întors din Cuba, unde a stat o săptămână, s-a pozat la bustul gol, printre iguane, a încercat să fumeze trabuc şi a fost la cabaret.

Fostul premier a pus pe internet filmuleţe de la caberet, din Cuba, cu rugămintea ca doar cei peste 18 ani să se uite la ele.

Adrian Năstase a scris pe internet că s-a întors, după o săptămână petrecută în Cuba: "Sunt însă multe locuri de vizitat – resorturile din Varadero, zonă creata prin anii ’30, de Isabela Dupont, a cărei casă a fost transformată, după revoluție, într-un restaurant de stat pe malul oceanului, zonele din sudul insulei (Caio Largo), cu un nisip extrem de fin si cu locuri unde traiesc sute de iguane, peisaje de vis, poduri spectaculoase (inclusiv unul de 128 de metri înălţime, numit, nu ştiu de ce, "Podul soacrei").

Adrian Năstase pune, drept mărturi şi câteva poze, una la bustul gol, printre iguane şi alta cu o încercare nereuşită de a fuma un trabuc, pe plajă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-19

Mai multe imagini:
Adrian Năstase, imagini din vacanţa în Cuba:
zoom
Adrian Năstase, imagini din vacanţa în Cuba:
zoom

TAGURI: Adrian Nastase, cuba, vacanta in cuba,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UDREA IN COSTA RICA
19 Feb 2018

a pregatit terenul pentru DADDY...care va emigra si el in CUBA ca sa scape de "persecutie".....ha ha ha stupid people
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Feb 2018

cum era zicala aia.......Caracatita MAfiota nu moare...daca tai un cap cresc la loc inca doua pe modelul "Udrea face gemeni" dupa menage a trois cu BICA si Topoliceanca.....deci viitorul e cam asa..............Ministru de justitie are biroul in Costa Rica.........cel de externe la HAvana....DaDDY e prin Columbia sa infiinteze niste fabrici de COCA...........cola........tineretul PIZdist are sediul in Costa Rica......serviciile secrete la Belgrad......si traficantii de arme cu belgienii si Viktor Bout prin Sierra LEONE si CoNGo....iar la Targoviste un MALL pe numele lui PINALTI..cu banii de la MICROSOFT
@ UDREA....
19 Feb 2018

Poti sa ii ALUPIGUS lui Nastase !! Asa iti poti completa si tu neuronii lipsa cu sperma lui Nastase
@@UDREA
19 Feb 2018

TUTZI MORTZII MATI DE GUNOI PSDIST . SUGI PULA SERVITORULE .
VFD
19 Feb 2018

udrea!nui potrivit sa spui cuiva sati suga pula,fiindca ai vagin!!!!!
LEVST.
19 Feb 2018

trabuce cubaneze... ham! Mai degraba cred ca bombonel a tras la masea vreo 2 galoane de Cuba Libre, iar in -cam scurta - aceasta vacanta, cred ca el -de fapt- a luat "temperatura" in Golful Porcilor, nu este chiar de neimaginat ca tipul sa vrea sa se mute si el in tarile calde, cu catel si purcel, este destul de evident ca chiar si branza neo-comunista a inceput sa se imputa, asa ca nu vrea sa fie facut martir la noua rascoala...Interesant unghiul pozei, nu se vede nicio zgarietura sau cicatrice , la gat, si pozat bust, se ascunde cicatricea de la ultima cezariana...
HOTUL ORDINAR NASTASE
19 Feb 2018

DE UNDE PIZDA MASII ARE BORFASUL ASTA BANI CONCEDII IN CUBA ??? DE CIND AU PUSCARIASII CONCEDII ??? VACA AIA DE NRVASTASA CE A MUNCIT LA VIATZA EI ???
@BOMBONEL
20 Feb 2018

PORCUL ASTA AR TREBUI ALUNGAT DIN TARA CU SUTURI IN CUR . LA FEL ILICI , ROMAN , PONTA , DRAGNEA .
NAZISTI NEBUNI
02 Mar 2018

Dupa capul vostru dementilor psd este rau iar partidutele astea ale securitatii usr si criminalii pnl dar si tabacherea pmp sunt bune Ma faceti sarad!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Mar 2018

hai sa va spun eu adevarul despre imputitul satanisto-poponar din Tartasesti.....din cele doua miliarde de euro furati si dusi in afara tarii de la voi STupiD PEOPLE care-l pupati in cur....si-a construit un BUNKER in Tartasesti placat cu CUPRU SI PLUMB,exact cum sunt cabinetele de radiologie adica pentru protectie la RADIATII.....ce a zis porcul ordinar....eu sa stau in BUNKER precum HITLER...si voi fraierii sa muriti de la radiatii ca sobolanii Cati dintre voi aveti BUNKER ANTI-RADIATII model ADOLF HITLER????...uite ca are satanistul-sef poponarul NASTASE care a furat 2miliarde de euro de la voi ...si medicamentele tot dela el le cumparati ptr ca lanturile de farmacii sunt ale lui DANA NASTASE.........ca sa stiti ce fel de TERORISTI sunt astia FSN-decembrie 1989 clica lui iliCi teroristul sef
Random imageUltimele stiri


loading...