2017-01-18 23:03

DEZVALUIRI


Afaceri cu iz de trandafiri

 |  21:00
Afaceri cu iz de trandafiri

Firma patronată de senatorul PSD de Bihor Ioan Mang, preşedinte al filialei judeţene a partidului, face afaceri cu o instituţie a administraţiei publice locale din judeţul în care acesta a fost ales, respectiv cu Administraţia Imobiliară din municipiul condus de liberalul Ilie Bolojan.

Societatea comercială DEC SRL, deţinută de Ioan Mang şi de soţia sa, Gerda Erica Mang, specializată în produse şi servicii IT, a încheiat în 21 noiembrie un contract de aproape 360.000 lei cu Administraţia Imobiliară Oradea, din subordinea Consiliului Local, pentru furnizarea unui „sistem de turnicheţi cu sistem de emitere a biletelor şi abonamentelor la Stadionul municipal «Iuliu Bodola»”. Produsul care va fi furnizat de firma DEC SRL este, după cum ne-a declarat chiar patronul acesteia, senatorul Ioan Mang, la cel mai scăzut preţ, acesta fiind şi motivul pentru care societatea a fost aleasă drept câştigătoare a licitaţiei. De altfel, potrivit propriilor declaraţii ale lui Ioan Mang, firma pe care o deţine este „printre cele mai tari din Europa de Est”, putând concura la calitate şi performanţe chiar şi cu o celebră firmă din Italia, specializată în producerea unor astfel de echipamente. Senatorul susţine că DEC SRL este singura firmă cu o soluţie proprie dezvoltată, iar la serviciile sale au apelat chiar administratorii stadioanelor pe care joacă echipele de fotbal Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti. Senatorul PSD a omis să ne menţioneze în înşiruirea de clienţi şi alte instituţii publice, precum Universitatea Politehnică Timişoara, de la care a primit două contracte de aproape 500.000 lei, Spitalul Judeţean de Urgenţă Bihor, serviciul de transport local din Oradea sau Curtea de Apel Oradea.

„Dacă a fost ceva ilegal, suport consecinţele”

În privinţa contractului cu Administraţia Imobiliară Oradea, senatorul PSD spune că nu ştie de existenţa unor probleme juridice legate de atribuirea lui şi de desfăşurarea licitaţiei. „Vă daţi seama că nu m-am ocupat eu de asta şi, de altfel, nu am mai trecut pe la firmă de vreo trei ani. Administratorul societăţii s-a ocupat de licitaţie, iar dacă a făcut ceva ilegal, sunt dispus să suport chiar şi eu consecinţele”, ne-a declarat preşedintele PSD Bihor. Nu ştim cine îi va furniza Administraţiei Imobiliare Oradea biletele şi abonamentele pentru accesul pe viitoarele porţi ale stadionului, dezvoltate de firma DEC SRL, dar ştim că fiul lui Ioan Mang, Ioan Alexandru Mang, este patronul unei societăţi specializate în aşa ceva – Keyticket Solutions SRL-D (“D” vine de la „debutant”, firma fiind înfiinţată anul acesta în baza Ordonanţei de Guvern nr. 6 privind stimularea tinerilor în dezvoltarea afacerilor). De altfel, soţia lui Ioan Mang, Gerda Erica, este patroana tipografiei Grafx.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: Ioan_mang, dec_srl, psd_bihor, senator_psd_bihor, grafx, keyticket_solutionsComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image