2018-11-18 03:46


Agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei şi un poliţist local, reţinuţi pentru corupţie

 |  13:26
Agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei şi un poliţist local, reţinuţi pentru corupţie

Doi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei şi un poliţist local au fost reţinuţi, fiind acuzaţi că au primit 5.500 de euro de la patru persoane pentru a interveni în dosarele în care aceştia sunt cercetaţi pentru infracţiuni rutiere şi a le fi restituite permisele de conducere.

Cei doi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei şi poliţistul de la Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti sunt urmăriţi penal din 16 iulie, pentru trafic de influenţă, se arată marţi într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Procurorii i-au reţinut luni pe cei trei poliţişti şi au cerut Tribunalului Bucureşti arestarea lor preventivă.

Potrivit procurorilor, în perioada decembrie 2012 - ianuarie 2013, cei trei au pretins şi primit 5.500 de euro de la patru persoane, denunţătoare în cauză, spunând că vor interveni la poliţiştii care instrumentau dosarele penale în care acestea sunt cercetate pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În schimbul banilor, poliţiştii au promis că cei patru vor obţine soluţii favorabile în dosare şi le vor fi restituite permisele de conducere.

Cercetările sunt continuate de Parchetul Tribunalului Capitalei şi Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-23

TAGURI: agenti, brigada, rutiera, capitalei, politis, retinuti, coruptie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Aug 2013

trebuie arestati toti gaborii care iau mita in favoarea uni permis sau o infractiune politisti din Romania sunt cei mai coruptii !!!
Random imageUltimele stiri


loading...