2019-03-25 00:05


Alertă în spitale: al doilea caz de transfuzie greșită. Ce spune soțul tinerei care se află în stare critică

 |  16:46
Alertă în spitale: al doilea caz de transfuzie greșită. Ce spune soțul tinerei care se află în stare critică

Este alertă din nou în sistemul de sănătate românesc. Vineri a apărut un al doilea caz de transfuzie greșită: o femeie de 38 de ani la Spitalul CF 2, transmite Digi24. Pacienta este în stare gravă, iar soțul ei este disperat.

Pacienta de 38 de ani a fost operată în urmă cu trei zile la Spitalul CF2 din Capitală și i-a fost aplicată o transfuzie de sânge cu grupă greșită.

În acest moment pacienta este în stare gravă și a fost transferată la Spitalul Universitar.

Cătălin Manea, soţul femeii care a intrat în comă după ce i s-a făcut o transfuzie greşită la Spitalul CF2 din Bucureşti, a declarat pentru Realitatea TV că medicii şi asistentele au încercat să ascundă totul. Mai mult, bărbatul susţine că cea care le-a atras atenţia asupra erorii a fost chiar soţia lui, atunci când a văzut punga cu sângele ce urma să-i fie transfuzat, înainte ca starea ei de sănătate să se agraveze.

Cătălin Manea a mai precizat că partenera sa de viaţă a fost stabilizată în cele din urmă de doi medici de la Spitalul Fundeni, dar că în prezent starea ei este critică. Bărbatul ia în considerarea transferarea soţiei lui la un alt spital, deşi acest lucru este riscant.

"Se pune problema de lipsă de încredere. Nu mai pot să o las aici, mai bine o las în stradă. Nu mă interesează instanţa, banii, nimic! Mă interesează doar ca aceste persoane să nu mai pună niciodată mâna pe vreun pacient", a declarat bărbatul.

Ministerul Sănătăţii a cerut anchetă la Spitalul CF 2 din Bucureşti.

 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-29

TAGURI: alerta spitale, transfuzie gresita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Iul 2016

ALO , NU STIAM CA LA POSTA ROMANA SE DAU DE CATRE TIGANI , PACHETE DE CARTON , CARE CONTIN = CACAO = CIRCA 5 KILOGRAME SI SE TRIMIT IN OCCIDENT , LA RUDE . AZI LA ORA11 DE LA UN GHISEU SOSEAUA CHITILEI . O FEMEIE LA 50 ANI CU FISU 30 SI UN COPIL . CAUTATI PACHETUL . SIMBATA , DUMINICA , VAMA ESTE VARZA . TIGANI STIAU . DORMITI IN CIZME IZMENARILOR
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...