2019-01-23 22:10


ALERTĂ! Un deţinut şi-a UCIS colegul de celulă într-o închisoare din România

 |  20:33
ALERTĂ! Un deţinut şi-a UCIS colegul de celulă într-o închisoare din România

Un deținut din Penitenciarul Iași și-a ucis un coleg de celulă cu un scaun metalic pentru că ar fi fost înjurat.

Criminalul, în vârstă de 29 de ani, ar fi fost nemulţumit de faptul că victima nu-i recunoștea autoritatea, scrie Jurnalul Naţional.

"A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă, nu a supraviețuit. Noi am înștiințat imediat Parchetul și a fost deschis un dosar penal prin care urmează să fie stabilite toate detaliile legate de comiterea faptei. Cazul a fost preluat de Parchet",  a declarat Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași.

La audieri, bărbatul a recunoscut totul şi şi-a motivat gestul susținând că a fost înjurat de victimă cu o seară înainte: "Eu nu suport să fiu înjurat de nimeni. Pentru că m-a înjurat i-am dat cu scaunul în cap", ar fi declarat acesta anchetatorilor.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor fiind condamnat pentru omor și tâlhărie și trebuie să ispășească o pedeapsă de 23 de ani de închisoare. El a fost transferat de la Bacău la Botoșani, după care a fost adus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași în anul 2017.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-15

TAGURI: inchisoare, detinut, ucis, iasi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IDIOȚII DIN SISTEM
16 Iul 2017

SUNT DE VINĂ! Să pună camere de luat vederi în fiecare celulă, senzori de mișcare sau să patruleze câte-un gardian pe lângă uși și, cum aud zgomote ciudate ce anunță o agresiune verbală și/sau fizică, SĂ INTERIVINĂ, nu să asculte cu plăcere sau indiferență pe la uși! Adică, erau mai eficienți pe vremea închisorilor comuniste, iar acum NU? Și, nu în ultimul rând, să-i scoată afară, LA MUNCĂ! Poate așa, le mai trece din dracii acumulați, nu să-i țină între patru pereți, că d-aia o iai razna de se bat, se violează, se auto-mutilează sau mutilează!
Random imageUltimele stiri

loading...