2019-05-21 15:52


Alexander ADAMESCU susține ca documentul ANP este real: ”Nu am falsificat acte în instanţă!”

 |  17:06
Alexander ADAMESCU susține ca documentul ANP este real: ”Nu am falsificat acte în instanţă!”

Alexander Adamescu a avut o primă reacție după ce a fost arestat la Londra. Omul de afaceri susţine că nu a falsificat acte în instanţă, aşa cum este acuzat de Autoritatea Națională a Penitenciarelor (ANP).

Adamescu a spus, pentru un post de televiziune, că documentul, depus la dosar, la Londra, provenea dintr-o corespondență oficială dintre ziarul „România Liberă”, patronat de Adamescu, și ANP.

”După doi ani în care am demonstrat la fiecare termen că Statul Român nu poate asigura condițiile privative de libertate, nu aș apela la o asemenea soluție de a falsifica acte și de a le depune în instanță. Este o suspiciune legată de acest înscris pe care instanța londoneză o analizează cu celeritate. Sunt de asemenea interesat de a stabili autenticitatea acestui document. Respect decizia instanței londoneze și sunt convins că această suspiciune la adresa mea se va dovedi a fi nefondată”, a spus Adamescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-30

TAGURI: alexander adamescu, anp, londra, arest
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


O CAMANBOI MEN .
31 Mar 2018

In regimul lui Nicolae Ceausescu , tu si raposatul de tactu ( geniul economic in persoana ) erati puscati de 1 milion de ori , iar acuma hotul roman ? este stilat calcat si aranjat , si ii pute puscaria . Ce conditii mai bune vrei decat a avut tactu care cadea in closet , si pe care colegii cand incercau sa-l ridice , il deosebeau foarte greu d'un resturile aflate in aceasi t'aura vu el . Tu sti cati copii romani se culca fara sa manince d'un cauza hotilor ca tine si raposatul , care au devalizat Romania .
Random imageUltimele stiri


STARBAG