2019-04-26 03:57


GHIȚĂ, atac dur la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

 |  00:14
GHIȚĂ, atac dur la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

Intr-o noua filmare, Sebastian Ghita lanseaza atacuri dure la adresa sefei DNA, Laura Codruța Kovesi, pe care o acuza de spalare de bani si fabricare de dosare. Ghita susține că Dosarul Realitatea TV a fost unul fabricat de Direcția Națională Anticorupție cu scopul declarat de a prelua o televiziune care să ”fie prietenă”.

”Am fost abodat in clădirea SRI de Laura Codruța Kovesi - K2 - și mi-a spus că Sorin Ovidiu Vântu nu mai are finanțare pentru Realitatea TV și căt e de vulnerabil și că o va ceda ușor. Mi-a dat de înțeles că acest ”transfer” se va face foarte repede și că Realitatea va fi o televiziune supusă.

Ea credea că Realitatea TV va deveni o televiziune laudativă cu diverşi mai-mari. Lucrul acesta nu s-a întâmplat, dar eu am semnat acel contract cu Vîntu. Au apărut fricţiuni între mine şi Vântu, iar Laura Codruţa Kovesi a stat la pândă. A început să-mi explice cum se pot transforma anumite discuţii cu Vîntu în acuzaţii de şantaj. (...) Ea mi-a sugerat ce să fac, dorind să facă un dosar mare care să o ajute să ajungă în fruntea DNA şi care s-o ajute să-şi consolideze cariera. Găsiţi aceste serii de bancnote trimise de mine pe e-mailul doamnei Kovesi, pentru ca ele să fie probă în dosar”, a spus Sebastian Ghiță în a treia filmare difuzata la TV după dispariția din peisajul public.

Ghita susține că după semnarea acelui contract de management, la Realitatea TV au început tensiunile cu Laura Codruța Kovesi, unele din cauza indicatiilor regizorale ale sefei DNA, care comanda cine sa apara pe post si cine nu. Neintelegerile au dus la scindarea postului TV in doua: România TV și Realitatea TV - unde ar fi fost adus un om mai docil, Elan Schwartzenberg care a preluat managementul televiziunii.

Același lucru s-ar fi încercat și la Antena 3, postul patronat de Dan Voiculescu, mai susține Sebastian Ghiță în înregistrare.

"Chiar dacă au existat meciuri şi presiuni, îi felicit şi pe cei de la Antena 3 că au rezistat. Şi lor li s-a întâmplat acelaşi lucru cu dosarul RCS-RDS. A fost un dosar măsluit şi am dovezile. Astăzi, ce au făcut cu Voiculescu, cu Patriciu, cu Adamescu, cu Vîntu, vor să facă şi cu mine: să-mi inventeze dosare şi să distrugă România TV. Mai vreţi încă o dovadă a relaţiei cu Laura Codruţa Kovesi, să fiţi siguri că eu şi ea am fost implicaţi în dosarul Realitatea Media? O firmă de construcţii din Ploieşti, de la Asesoft, a fost cea care a plătit 200.000 de euro pentru a fi adus Nicolae Popa, cel care a falimentat FMI şi care a furat sute de mii de oameni. Aş vrea să o întreb pe doamna Kovesi ce fel de operaţiune este asta, de spălare de bani? Am trimis noi oameni în Indonezia? Ce dovezi mai clare vreţi că Laura Codruţa Kovesi a inventat acel dosar Realitatea Media şi că folosea pentru asta acel e-mail Cucuveaua Mov. Să ne gândim mai bine dacă acest sistem nu este monstruos…”, a spus Sebastian Ghiţă.

În toată expunerea sa, Sebastian Ghiță a prezentat probe noi despre cum ar fi fost învățat de cei de la DNA să fabrice probe și a anunțat ca în viitor va veni cu noi probe.

«Ne trebuie ceva convingător, că ameninţarea te-a făcut să cedezi cerinţelor impuse, respectiv pentru a da suma de bani solicitată. Acum vom motiva pe ce avem.» Practic, doamna Kovesi îmi cerea dovezi care să-l acuze pe Vîntu şi care s-o ajute pe dânsa în acest dosar. Vine şi îmi spune negru pe alb că doreşte mai mult, un contract care să justifice, conform legii, de ce eu am făcut acea plângere. Eu ştiu bine cum au stat lucrurile. Ce n-am crezut, ce n-am ştiut este că va breveta acest model şi că va arăta acest model şi altor procurori pentru a măslui dosare.

Atunci nu mi s-a părut nimic ciudat, pentru că şi mie îmi făcea probleme Vîntu. Când vezi acest mod de operare la DNA, te îngrozeşti", mai spune Ghita in cea de-a treia filmare.

A plătit un avion la cererea lui Kovesi

Ghiţă susţine că în decembrie 2009, firma Asesoft, patronată de el, a plătit 200.000 de euro pentru un avion care să-l aducă în ţară pe Nicolae Popa, fost director Gelsor, omul responsabil de falimentarea FNI.  Banii ar fi fost plătiţi la cererea Laurei Codruţa Koveşi, mai spune Ghiţă.

"Mai vreti inca o dovadă a relatiei cu Laura Codruta Kovesi? Vreti sa fiti siguri ca am fost implicati in acest dosar Realitatea Media? La cererea doamnei Kovesi, o firma de constructii din Ploiesti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a platit avionul pentru aducerea domnului Nicolae Popa din Indonezia. O firma privata, la cererea statului roman si a doamnei Kovesi, a platit 200.000 de euro pentru a fi adus cel care a falimentat FNI. As vrea sa o intreb pe doamna Kovesi ce fel ce operatiune o fi asta? Oare suntem vinovati de spalare de bani? E doar dansa? Sunt doar eu?", afirmă Ghiţă în înregistrarea video.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-03

TAGURI: sebastian ghita, dna, laura codruta kovesi, filmare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CEAUȘSCU
03 Ian 2017

EHEI, CÎȚI SÎNT DE ATÎRNAT DE COPACI ÎN ȚARA ASTA...
CONSTANTIN
03 Ian 2017

SPECIMENUL ESTE MITOMAN CRONIC IN STARE AVANSATA ! REPATRIEREA SE FACE DE STAT PE BANII STATULUI . NUMAI ALIENATII MINTALI MAI POT CREDE DELIRUL INFRACTORULUI, IN CURAND PUSCARIAS DE RAND .
CROCODILUL FLAMAND
03 Ian 2017

CE SE POATE VEDEA DE LA O POSTA ESTE CA GHITA ERA PUSCULITA SERVICILOR....DAR NU NUMAI EL.....CE INSEAMNA ASTA DE LA O TARA CA ROMANIA?....CA SUNTEM O ECONOMIE DE TIP KOREEAN...CONDUSA DE DICTATURA SERVICILOR.....GHITA SI PONTA ERAU MARIONETELE SERVICIILOR....EXACT CEE CE BANUIA O TARA INTREAGA...JEFUIREA ECONOMICA A ROMANIEI NU SE PUTEA FACE PE CONT PROPRIU FARA COMPLICITATI LA VARF.....DE ASTA SI ATATEA DOSARE LA D-N-A PTR CA NU ERA LEGAL SA FACI TOTE ACESTE PORCARII...CICA GHITA CONTROLA SERVICIILE.....HA HA HA...ADICA LE AJUTA SA JEFUASCA MAI REPEDE CU FIRME PRIN CIPRU SI PANAMA.............DEMOCRATIA ORIGINALA KOREEANA DE TIP PHENIAN,FACUTA CU TERORISTII FSN DIN 22DECEMBRIE 1989...CRIMNALII AJUNSI MILIARDARI DE CUMETRIE.......SA TRAITI BINE TOARSU GRADU,MAI DORIT O CISTERNA DE SANGE SI INCA UNA DE MIR...JUSTITIA NU ARE NCI O PROBLEMA,CAUTA HOTII DE COVRIGI...CINE A FURAT COVRIGUL DIN COADA CAINELUI???....EXTREM DE IMPORTANT
SYKTYR, FLEGMELOR!
03 Ian 2017

ĂȘTIA SÎNTEȚI, PROSTĂLĂI ROMÎRLANI, ADUNĂTURĂ ”DĂ” GUNOAIE GENETICE! VĂ MERITAȚI SOARTA, LEPRELOR, PT. CĂ VĂ MERITAȚI UNII ”PĂ” ALȚII! VOI AȚI ”ALES...CALEA”, NETREBNICILOR! AȚI MOȘTENIT O ȚARĂ CA O FLOARE, NEMUNCITĂ ”DĂ” VOI, CE-I DREPT, PARAZIȚILOR, ȘI V-AȚI CĂKKAT ”PĂ” EA, SCÎRNĂVIILOR! PE UNDE TRECEȚI PUSTIIȚI TOTUL, LĂSAȚI DÎRĂ DE MIZERIE, VIERMILOR! PRAFUL ȘI PULBEREA SE VA ALEGE ”DĂ” VOI, SCURSURILOR, ȘI ”DĂ” SĂMÎNȚA VOASTRĂ, AMEN!
CORECT!
03 Ian 2017

Numai cu kalașnicovul se poate ”igieniza” această adevărată cloaca maxima în care a fost ”metamorfozată” țara! (Prin voința ”vehementă” a...”boborului suveran”.)
CROCODILUL FLAMAND
03 Ian 2017

CA SI CONTINUARE...PATRONII LUI GHITA ERAU CEI IMPLICATI IN MARILE DOSARE DE CORUPTIE....MAFIA PAUL LAMBRNO-TRUICA-RECIPLIA-FINKELSTEIN-SILBERSTEIN,IAR ULTERIOR BLACK CUBE PLUS CARTITELE DIN SERVICII.....CEI CARE AU JEFUT 27DE ANI IMPREUNA CU POLITICIENII DE CUMETRIE FSN-ILIESCU......PRACTIC O PARTE A SERVICIILOR DUPA ALEGERILE PREZIDENTIALE A CONTINUAT SA IGNORE PRESEDINTIA SI D-N-A SI SA SE CREADA STAPANUL ABSOLUT AL ROMANIEI IMPREUNA CU MAFIA FSN22DECEMBRIE.......SE SI VEDE CINE SUNT TRADATORII.....O CLICA DE MAFIOTI IMPLICATI IN CRIMELE 22DECEMBRIE 1989 CARE SE CRED DEASUPRA LEGILOR.......DAR SE VOR DUCE TOTI LA PUSCARIE.......IN FRUNTE CU ILIESCU,GHITA SI COMPLICII ETCETERA.......LA MULTI ANI CU EXECUTARE SCARBOSENII TERORISTE
Random imageUltimele stiri


STARBAG