2018-12-12 09:31


ANCHETĂ. 15 rețineri în Dosarul „Romprest”

 |  19:56
ANCHETĂ. 15 rețineri în Dosarul „Romprest”

Un număr de 15 persoane au fost reținute de procurorii DIICOT în urma perchezițiilor ce au avut loc miercuri în Dosarul „Romprest”, anchetatorii solicitând mandat de arestare în lipsă pe numele directorului companiei, omul de afaceri Florian Walter, care a fost dat în consemn la frontieră.

Surse judiciare au declarat, joi, că 15 dintre cele aproximativ 50 de persoane care au fost conduse la audieri după perchezițiile ce vizau destructurarea unei grupări de evaziune fiscală și spălare de bani condusă de omul de afaceri Florian Walter au fost reținute, ele urmând a fi prezentate Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, procurorii DIICOT Ploiești vor cere emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Florian Walter, care se sustrage urmăririi penale, fiind dat în consemn la frontieră. Procurorii DIICOT Ploiești au efectuat miercuri percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani în care omul de afaceri Florian Walter este acuzat că a pus bazele unui grup infracțional organizat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-07

TAGURI: ancheta, retineri, dosar, romprest
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STRATEG
07 Mai 2015

Si ia turnat cineva dintre voi . Are grija de bazele armatei Licuriciului . Toate aeroporturile sint in grija lui , va stie secretele . Poate toarna pe goarna la Rusi . Ha , Ha , ha , Si toate telefoanele de la Romprest sint urmarite , iar ei nu stiu , uni de alti . Ha , Ha , Ha ,
JUCATOR
09 Mai 2015

90 la suta dintre angajati sint pensionari de la voi . . Slugi la un tigan !
Random imageUltimele stiri


loading...