2019-02-23 01:41


ANCHETĂ declanșată de TVR după dezvăluirea SUMELOR cheltuite pentru festivalul Cerbul de Aur

 |  16:41
ANCHETĂ declanșată de TVR după dezvăluirea SUMELOR cheltuite pentru festivalul Cerbul de Aur

Televiziunea Română a anunţat joi, într-o notificare privind difuzarea informaţiilor cu caracter confidenţial din contractele comerciale încheiate de SRTv, că va face o anchetă administrativă complexă şi că va cere celor care au publicat sumele cheltuite pentru festivalul Cerbul de Aur 2018 să îşi dezvăluie sursele.

Mai multe publicații şi site-uri on-line au publicat în ultima vreme sumele cheltuite de Televiziunea Română pentru organizarea festivalului Cerbul de Aur, care a avut loc la finalul lunii august. Astfel, a fost făcut public un tabel cu firmele, prestaţia şi sumele primite. Este vorba despre onorariile artiştilor şi ale prezentatorilor, despre realizarea trofeelor, a conceptului scenografic şi închirierea de rulote pentru cabinele artiştilor, dar şi despre serviciile de producţie video şi de pază.

„În ultima perioadă, în spaţiul public au fost diseminate o serie de informaţii cu caracter confidenţial privind aspecte comerciale din contracte sau convenţii încheiate de SRTv cu partenerii săi. Având în vedere faptul că asemenea acţiuni reprezintă o expunere legală pentru SRTv, în considerarea dispoziţiilor legale şi regulamentare incidente, conducerea televiziunii publice va demara, în regim de urgenţă, o anchetă administrativă complexă, prin care să identifice persoanele care se fac vinovate de divulgarea informaţiilor confidenţiale către terţi”, se arată într-o notificare remisă agenției News.ro.

Totodată, reprezentanţii TVR „vor notifica publicaţiile care au diseminat informaţii confidenţiale, solicitând dezvăluirea surselor, motivat de expunerea legală a SRTv”, iar Societatea Română de Televiziune va demara o acţiune penală in rem privind infracţiuni de serviciu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-29

TAGURI: ancheta, tvr, sume, fectival, cerbul de aur, dezvăluiri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Noi 2018

SUNT PE FELIE CU GASCA PSD SI FURA CIT VREA ,. NU LE FACE NIMIC , NICI DE BANI CHELTUITI
ANONIM
06 Dec 2018

Da da ,si chiar nu le face nimic Fura cat vrea ,sume mari si mici E mici dar e bune Cloca are oaua de aur Ei vrea sa aibe controlul
ANONIM
06 Dec 2018

Da nu le face ..sigur ...de bani cheltuiti
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...