2017-01-23 16:47


Anchetatorii cred că Bogdan Mitu ar fi încercat să vândă garsoniera din Feteşti în care locuia

 |  16:56
Anchetatorii cred că Bogdan Mitu ar fi încercat să vândă garsoniera din Feteşti în care locuia
Anchetatoriicred că Bogdan Mitu ar fi intenţionat să vândă garsoniera din Feteşti în carelocuia împreună cu soţia sa, Gabriela, după ce asupra cadavrului au fost găsiteactele de proprietate ale locuinţei, precum şi suma de aproximativ 6.000 delei, transmite corespondentul Mediafax. "Asupra cadavrului au fost găsiteactele de proprietate ale garsonierei din Feteşti în care locuiau cei doi,precum şi aproximativ 6.000 de lei. Probabil intenţiona să vândă garsoniera,iar banii reprezentau un avans. Altfel nu înţelegem de ce ar fi umblat cuactele de proprietate asupra lui”, a declarat şeful Inspectoratului de Poliţieal Judeţului Constanţa, comisarul-şef Dumitru Catană, care a precizat căaceastă supoziţie va fi verificată de anchetatori.

Asupratânărului au mai fost găsite un set de chei, portofelul în care avea actelepersonale şi ale maşinii, precum şi telefonul mobil.

Trupuluilui Bogdan Mitu, tânărul din Cernavodă care se presupune că s-a sinucis după ceşi-a omorât soţia, în 3 ianuarie, înecând-o în apele Canalului Dănăre - MareaNeagră, a fost descoperit, vineri dimineaţă, în acelaşi loc în care a fostgăsit şi corpul Gabrielei Mitu.

ComandantulPoliţiei Cernavodă, comisarul-şef Emilian Nicolae, a fost cel care a găsitcadavrul tânărului, vineri dimineaţă, în jurul orei 7.50.

"Făceamun rond prin oraş în drumul meu spre serviciu şi, trecând prin zona respectivă,am văzut corpul lui Bogdan Mitu plutind pe apă. Era aproape în acelaşi loc încare a fost găsit şi cadavrul soţiei sale", a declarat şeful PoliţieiCernavodă.

BogdanMitu a fost dat dispărut în 3 ianuarie, după ce soţia acestuia, Gabriela Mitu,în vârstă de 22 de ani, a fost găsită înecată în Dunăre, la Cernavodă.Anchetatorii au stabilit că tânăra a fost omorâtă, iar principalul suspect înacest caz a fost soţul acesteia, Bogdan Mitu.

Ozi mai târziu, în 4 ianuarie, cadavrul Elenei Garoafă (55 de ani), mamaGabrielei Mitu, a fost găsit într-un şifonier din locuinţa femeii. Ulterior,sub un pat, în beciul casei din locuinţa familiei, a fost găsit şi cadavrultatălui tinerei din Cernavodă, Petre Garoafă (62 de ani).

Concluziilemedicilor legişti arată că părinţii Gabrielei Mitu au fost ucişi cu 25-30 delovituri de cuţit.

Dublulasasinat a fost asumat de către Giani Deli-Iorga (30 de ani), prietenul dincopilărie al lui Bogdan Mitu.

GianiDeli-Iorga le-a declarat anchetatorilor că în momentul comiterii crimelor erabăut şi că a mers acasă la părinţii fetei după ce prietenul său, Bogdan Mitu,l-ar fi anunţat că vrea să se sinucidă de supărare că soţia sa intenţioneazăsă-l părăsească. El ar fi mers acasă la Elena şi Petre Garoafă încercând să-iconvingă să intervină pe lângă Gabriela Mitu ca tânăra să renuţe la intenţia eide a divorţa de Bogdan. Acolo s-ar fi luat la ceartă cu Petre Garoafă, acestal-ar fi ameninţat cu un cuţit, iar într-un moment de furie l-ar fi dezarmat şiapoi l-ar fi omorât. Ulterior, ca să-şi ascundă fapta, s-a hotărât să o omoareşi pe Elena Garoafă

În6 ianuarie, Giani Deli-Iorga a fost arestat preventiv pentru omor deosebit degrav şi tâlhărie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image