2018-12-10 02:29


Andreea COSMA, plângere penală la IGPR, pentru mesajele de AMENINŢARE primite

 |  12:17
Andreea COSMA, plângere penală la IGPR, pentru mesajele de AMENINŢARE primite

Deputatul PSD Andreea Cosma a mers miercuri la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), unde a depus o plângere penală pentru ameninţare, în urma mesajelor de ameninţare pe care le-ar primi pe telefonul mobil. Cu o zi în urmă, ea a fost primită în audienţă de ministrul de Interne, Carmen Dan, apoi a avut o întâlnire şi cu şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă.

”Am plecat ieri de la doamna ministru de Interne Carmen Dan către domnul chestor Cătălin Ioniţă. Am stat de vorbă cu dânsul şi astăzi m-a îndrumat să vin la sediul IGPR, să depun plângere şi să vadă şi fotografiile de pe telefon. Dânsa (Carmen Dan - n.r.) m-a chemat în audienţă, mi-a spus că în acest caz competent este IGPR şi să depun plângere", a spus Andreea Cosma, la sediul IGPR.

Ea susţine că în ultima perioadă a primit "cinci-şase" mesaje de ameninţare şi că suspectează că acestea ar fi fost trimise de fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti.

"După conţinutul mesajelor am suspiciunea că e posibil să fie de la procurorul Negulescu. Nu vreau să îl acuz de nimic, dar vreau ca Poliţia să facă ce trebuie şi să se cerceteze care este sursa mesajelor”, a afirmat sora lui Vlad Cosma, cel de la care a pornit scandalul privind DNA, după ce a susţinut că procurorii de la DNA Ploieşti ar fi falsificat probe.

Andreea Cosma a mai spus că în cursul acestei zile va mai depune o plângere şi la Inspecţia Judiciară, pentru "aspecte care au legătură cu procurorii Negulescu şi Onea, care s-au cercetat unul pe altul într-un dosar din 2017".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-21

TAGURI: andreea cosma, plangere penala, igpr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UDREA IN COSTA RICA
21 Feb 2018

cred ca nu o sa se termine in niciun fel telenovela de la ploiesti....mai mult ca sigur pleaca si astia in Costa Rica dupa ceilalti//Fenomenul e simplu...stai la jefuit miliarde cat merge....si dupaia te declari "persecutat de statul paralel"si duci miliardele in alte tari unde esti "mostenitorul matusii TAMARA".....de ce ai fugit draga in Costa Rica?m-a aenintat cineva pe facebook,cred ca era OMAR HAISSAM unul care vrea sa ma futa fara sa plateasca.....asa a patit si MARIE JEANNE si dupaia "statul paralel"a dat 10milioane de coco spaga la teroristii inventati de ei
MARIE JEANNE
21 Feb 2018

e euro-parlamentară bre! A fost răsplătită GRAS pt.scenarita pusă la cale de Băse+Coldea+pretenii tăi care lucesc precum LICURICII în iarbă!
UDREA IN COSTA RICA
21 Feb 2018

si ce dracu face aia la parlamentul European?tot asa da spaga la teroristi inventati de ea?sau le face thai-massage pe covorul fermecat si le curata narghileaua cum facea in tineretea ei impreuna cu UDREA............poate nu stiati dar MAgureanu de aia si a racolat-o initial pe UDREA ca sa o bage in pat la toti araboii...si cel mai bun client al ei era BASEEEEE...marinarul de la bordelul din Anvers//Acum s-a mutat bordelul de la ANvers la Bruxelles...are si junkers nevoie de niste curve sa-l suga...ca si el e mare licurici
@DEPUTATA A .COSMA
21 Feb 2018

CE FATZA DE MUISTA ARE DEPUTATA ASTA , ACUM INTZELEG CUM A AJUNS IN PARLAMENT ...
Random imageUltimele stiri


loading...