2019-05-19 20:16


Anunţ de ultim moment privind cariera lui Florian Coldea. ESTE OFICIAL!

 |  14:54
Anunţ de ultim moment privind cariera lui Florian Coldea. ESTE OFICIAL!

Florian Coldea, fostul adjunct al Serviciului Român de Informaţii, le va preda în acest semestru un curs pe teme de securitate globală masteranzilor de la Universitatea de Vest Timişoara (UVT), după ce Senatul a aprobat programa de studiu.

"Senatul UVT a aprobat ca Florian Coldea să ţină pe parcursul acestui semestru cursul numit 'Analiza riscurilor neconvenţionale în societatea contemporană. Managementul riscurilor de securitate', care le va fi predat masteranzilor. Programarea este modulară, iar primele trei cursuri vor avea loc sâmbătă 3 martie, de la ora 9,00 până după-amiaza. Cursurile au câte două ore, cu pauză între ele", a declarat joi decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filozofie şi Ştiinţe ale Comunicării a UVT, prof. dr. Robert Reisz, citat de Agerpres.

Potrivit decanului, invitaţia adresată de UVT lui Florian Coldea de a conferenţia pe teme de securitate globală a fost avansată în perioada anterioară începerii semestrului II, dar nu se ştia exact dacă acesta va ţine un curs propriu-zis sau dacă va avea doar câteva întâlniri cu masteranzii, până când Senatul UVT nu şi-a dat acceptul.

Robert Reisz preciza luna trecută, pentru că atunci nu era finalizată toată procedura, ţinând cont şi de planul de învăţământ.

"UVT are la nivelul masterat o specializare pe 'Studii de securitate globală', iar de-a lungul timpului le-au ţinut prelegeri studenţilor diferite personalităţi din ţară şi străinătate, între care actualul şef SRI, Eduard Hellvig, sau fostul parlamentar de Timiş, diplomatul Ştefan Glăvan. Vom avea mai mulţi invitaţi, pe lângă cursuri, un număr mare de conferinţe invitate, astfel încât, pe lângă teorie, oamenii să audă şi de la persoane cu experienţă practică în domeniu", a completat Robert Reisz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-01

TAGURI: florian coldea, universitatea de vest, timisoara,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG