2018-12-17 21:20


AREST. Vanghelie, alte 30 de zile

 |  19:54
AREST. Vanghelie, alte 30 de zile

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis cererea DNA de prelungire cu 30 de zile (13 mai - 11 iunie) a mandatului de arestare preventivă emis pe numele primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, în dosarul în care acesta este cercetat pentru corupție.

Instanța a prelungit tot cu 30 de zile arestul și în cazul lui Mircea-Sorin Niculae (vărul lui Vanghelie). Decizia nu este definitivă și poate fi contestată de cei doi. Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, într-un dosar în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani. „Pentru atribuirea și plata contractelor de execuție de lucrări publice, inculpatul Vanghelie Marian-Daniel a perceput un «comision» de aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate între Primăria Sectorului 5 și instituții din subordinea acesteia, pe de o parte, și societățile controlate de către omul de afaceri, pe de altă parte”, susține DNA.

„Comisionul” respectiv a fost plătit de către omul de afaceri Dumitru Marin lui Vanghelie, prin intermediul lui Mircea-Sorin Niculae (vărul primarului) și al unei alte persoane apropiate lor, mai spun procurorii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-07

TAGURI: arest, marian, vanghelie, dna, 30, zile
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...