2019-01-21 22:17


UPDATE. Alexandru Arșinel a dat declarații la DIICOT. Ce a spus actorul la ieșirea de la AUDIERI

 |  10:23
UPDATE. Alexandru Arșinel a dat declarații la DIICOT. Ce a spus actorul la ieșirea de la AUDIERI

Alexandru Arşinel a fost joi audiat timp de patru ore de procurorii DIICOT.

UPDATE 13.59. "Am încercat, în măsura amintirilor, să răspund procurorilor. Asta nu înseamnă că sentimentele mele faţă de medicul Lucan s-au schimbat. Rămâne un om pe care îl voi aprecia şi îi voi purta recunoştinţă", a afirmat Arşinel la ieșirea din sediul DIICOT.

Audierea are loc în dosarul medicului Mihai Lucan. Actorul a fost acuzat că ar fi beneficiat de tratament preferenţial din partea profesorului Lucan, în 2013, când a fost supus unui transplant renal, la câteva zile după ce a fost trecut pe lista de aşteptare a bolnavilor.

Alexandru Arşinel a fost operat de Mihai Lucan în anul 2013. Actorul este audiat în calitate de martor în dosarul cu pricina

Cu o zi în urmă, la DIICOT a fost audiat, tot în același dosar, și primarul Clujului, Emil Boc, și el client al medicului Lucan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-11

TAGURI: alexandru arsinel, diicot, audiere, medic mihai lucan, martor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TO : ARSINEL
12 Ian 2018

STAI CU RINICHIUL DOBINDIT PESTE RIND , DAR FA-NE O FAVOARE , DISPARI . SINTEM SATUI DE " GLUMITZELE " TALE STUPIDE , GEN CASA DE CULTURA A SINDICATELOR . STELUTA NU MAI E , EA I-TI RIDICA PUTZIN NIVELUL . AZI , ESTI DOAR UN CABOTIN , O DARAPANATURA JALNICA BAI "maestre" . LA TANASE TE URASC TOTI , ACTORI SI PUBLIC DE ASEMENEA .
TO : ARSINEL
12 Ian 2018

INTR-O ZI POATE NE POVESTESI SI NOUA CUM AI OBTZINUT TITLUL DE " REVOLUTIONAR CU ROL DETERMINANT " , PENTRU CARE IEI AZI O PENSIE GRASA COMPLET NEMERITATA . AI OPRIT TANCURILE CU PIEPTUL , AI CAPTURAT TERORISTI INEXISTENTZI , AI FACUT RESPIRATZIE GURA LA CURA , AI PANSAT RANITZI , AI INTRAT IN CC ( SA FURI CEVA ) , AI ACOPERIT-O PE NINA ILICI CU TRUPUL TAU MATAHALOS ??? CE MARE CACAT AI FACUT TU ARSINELE LA REVOLUTIE ?
Random imageUltimele stiri

loading...