2017-01-22 10:10

DEZVALUIRI


Asasinat mafiot în curtea unui liceu. Cadavrul carbonizat în sectorul 2 ar putea fi identificat după lucrarea dentară

 |  19:39
Asasinat mafiot în curtea unui liceu. Cadavrul carbonizat în sectorul 2 ar putea fi identificat după lucrarea dentară
Polițiștii și procurorii bucureșteni cercetează unposibil asasinat la comandă, săvârșit în noaptea de marți spre miercuri, peterenul de sport al unui liceu din sectorul 2 al Capitalei. Cadavrul carbonizatal unui bărbat a fost ridicat de către o echipă a Institutului Național deMedicină Legală “Mina Minovici”, victima nefiind identificată până la ora închideriiediției.

Ieri-dimineață, în jurul orei 3.30, un bărbat a apelat laserviciul 112, anunțând autoritățile că, în incinta terenului de sport alGrupului ŞcolarIndustrial de Electronică, situat în Şoseaua Pantelimon numărul 25, un bărbatse află în flăcări. De la unul din blocurile din apropiere, un locatar acoborât cu mai multe sticle cu apă, pentru a stinge incendiul. Polițiștii auajuns în scurt timp la fața locului, unde au găsit cadavrul carbonizat al uneipersoane de sex masculin.

Autopsia va fi gata astăzi

“Cadavrul este carbonizat. De aceea nu s-a putut stabilinici măcar vârsta probabilă a victimei. Din primele verificări, se pare că estevorba despre o persoană tânără, trecută de vârsta adolescenței”, au precizatpentru ziarul “Puterea”, surse din cadrul Serviciului Omoruri din PolițiaCapitalei. Aceleași surse au mai adăugat că articolele de îmbrăcăminte alevictimei au ars, motiv pentru care au rămas prea puține elemente care ar puteaconduce la identificarea victimei prin mijloace obișnuite.

În cursul zilei de astăzi, medicii legiști urmează săefectueze necropsia cadavrului și să înainteze Parchetului Tribunalului Bucureștiraportul de expertiză. Anchetatorii susțin că victima avea o lucrare dentarăcompusă din mai multe intervenții stomatologice, fapt ce ar putea conduce laidentificarea ei. “Vom efectua investigații pentru identificarea cabinetuluistomatologic care îl are în evidență pe bărbatul în cauză. Abia atunci vomputea identifica victima”, au precizat anchetatorii.

O bubuitură puternică, în miez de noapte

Polițiștii criminaliști susțin că evenimentul de laGrupul Şcolar Industrial de Electronică indică săvârșirea unui asasinat în stilmafiot. Procurorii au început deja urmărirea penală in rem pentru omor deosebitde grav. “Nu putem preciza dacă bărbatul se afla sau nu în viață atunci cândcineva i-a dat foc”, spun anchetatorii. Unele informații acreditau ideea căvictima fusese legată cu sârmă la mâini și la picioare. Surse din cadrulServiciului Omoruri au precizat, însă, pentru ziarul “Puterea” că martorul care a apelat Serviciul de urgență112 susține că a auzit o bubuitură puternică, după care a observat un om careardea ca o torță în curtea școlii. Existența bubuiturii, spun anchetatorii,indică faptul că asasinul sau asasinii au utilizat un lichid inflamabil, cucare au stropit victima. Aceleași surse mai spun că este posibil ca bărbatulincendiat să fi fost legat, cel mai probabil cu sfoară, având în vedere unele șanțuride strângere evidențiate mai ales la nivelul gleznelor. Nu este exclus caaceste sanțuri să fi fost produse de compresia elasticului de la șosete, încazul în care victima purta aceste obiecte vestimentare.

Martorii nu au văzut pe nimeni fugind de la locul faptei

Ancheta în acest caz este departe de a fi finalizată.Martorii, puțini la număr, nu au furnizat informații referitoare la existențaprealabilă a unui scandal care să le fi atras atenția. Mai mult, martorii nu auvăzut persoane străine care să se afle în preajma locului faptei și nici persoanecare să părăsească în grabă această zonă. Până la închiderea ediției,anchetatorii nu reușiseră să constituie un grup de suspecți.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-05-09

Mai multe imagini:
Asasinat mafiot în curtea unui liceu. Cadavrul carbonizat în sectorul 2 ar putea fi identificat după lucrarea dentară
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image