2019-05-21 15:53


Au dat foc la postul de POLIȚIE. Unde s-a întâmplat “isprava”

 |  11:07
Au dat foc la postul de POLIȚIE. Unde s-a întâmplat “isprava”

Un incendiu s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică la sediul postului de poliţie din comuna vasluiană Fereşti. Pompierii au intervenit la timp și au stins focul. Ceea ce este interesant este că, din primele cercetări, reiese că focul ar fi fost provocat intenţionat.

În urma incendiului, au ars 15 metri pătraţi de acoperiş pe structură din lemn şi învelitoare din tablă şi s-au degradat alţi aproximativ 5 metri pătraţi de acoperiş. "Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca incendiul sa nu se propage şi la interiorul sediului de poliţie, fiind salvate toate bunurile din cele trei încăperi. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul Vaslui şi grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Cauza, cel mai probabil, a fost acţiunea intenţionată pentru a genera incendiul, la faţa locului fiind găsite urme de benzină", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene. Poliţiştii au demarat cercetări pentru identificarea persoanelor care au provocat incendiul. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-04

TAGURI: incendiu, politie, vaslui
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Mar 2018

asta e ceva sa te bati singur peste gura...............Intrebarea ar fi de ce nu era nimeni la postul de politie ca din cate stiam eu legea spune ca e deschis 24/7 deci neaparat e cineva la poarta Vaslui o sa intre in cartea aia Guiness Book probabil
Random imageUltimele stiri


STARBAG