2018-12-18 17:21


Autobuzele PSD din Teleorman se pun în mișcare și aduc oamenii la proteste!

 |  18:27
Autobuzele PSD din Teleorman se pun în mișcare și aduc oamenii la proteste!

Serban Marinescu, arhitectul care l-a denuntat la DNA pe primarul din Ramnicu-Valcea pentru ca i-a cerut spaga, anunta ca PSD aduce din Teleorman sute de oameni pentru o contramanifestatie la Bucuresti.

„PSD s-a pus pe treaba si aduce oameni in capitala la contra-manifestatie. Dar pentru ca oamenii nu vin din proprie initiativa sa apere hotii care vor sa se scape singuri schimband legile, PSD ii urca sub amenintari in masini in mod organizat.

In Teleorman, in satele din jurul Turnu Magurele, oamenii sunt urcati in masini care apartin TelDrum (celebra firma de constructii asociata cu Liviu Dragnea) sau chiar in autobuze scolare si ii aduc spre Bucuresti.

In acelasi timp, in tot judetul se fac liste cu cei care au participat la proteste in judet sau in capitala. Urmeaza vremuri grele si trebuie sa avem curaj sa nu cedam la presiunile care vor urma. Daca aveti poze cu oameni urcati in masini de PSD sau daca stiti persoane care au probleme la locul de munca din cauza participarii la proteste, va rog sa ne spuneti. Vom face tot ce putem sa va aparam”, a scris Serban Marinescu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-06

TAGURI: psd, autobuze, teleorman, sorin marinescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Feb 2017

Oameni luati cu forta din sate sarace si adusi ca vitele in Bucuresti. Este inadmisibil in sec. nostru sa mai asistam la asa ceva. Autoritatile ce fac ? Pentru a scapa de puscarie acest impostor baga tara in razboi civil. Incredibil Opriti paranoicul dragnea. Dati -i un elicopter pana la Targoviste .
ATENT
06 Feb 2017

Tipic PSD-ist
CROCODILUL FLAMAND
06 Feb 2017

HA HA.........EXISTA LISTE CU FESENISTI CARE AU TRAS CU MITRALIERA DUPA 22DECEMBRIE....SI NU I-A DERANJAT NIMENI.......SI VREI SA LE FACA CEVA LA ASTIA CU AUTOBUZELE..NAVODUL E PLIN DE PESTI MARI...SE ZBAT NU VOR LA PUSCARIE
HAZNAUA ISTORIEI
07 Feb 2017

BAI . DAR MAGARU DRAGNEA UNDE ERA LA REVOLUTIE ?
Random imageUltimele stiri


loading...