2018-12-17 21:22


Avocat: Gheorghe Nichita nu poate fi arestat pentru că a avut o slăbiciune pentru o femeie

 |  08:56
Avocat: Gheorghe Nichita nu poate fi arestat pentru că a avut o slăbiciune pentru o femeie

Marius Striblea, avocatul primarului din Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat, vineri că clientul său nu poate fi arestat "pentru simplul fapt că a avut o slăbiciune pentru o femeie care a ajuns să joace în reclame".

Gheorghe Nichita va fi cercetat în libertate sub control judiciar, ca şi şeful Poliţiei Locale ieşene şi şeful de serviciu din instituţie.

"Propunerea de arestare preventiva formulată de cei de la DNA a fost respinsă.  Judecătorul nu a considerat că primarul Gheorghe Nichita trebuie arestat. S-a luat însă faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar", a declarat vineri seara Marius Striblea, avocatul lui Gheorghe Nichita.

Avocatul a mai spus că primarul Iaşiului nu poate fi arestat doar pentru faptul că a avut o "slăbiciune pentru o femeie", în acest caz fiind vorba despre Adina Samson, cu care edilul avea o relaţie de câţiva ani.

"Ultimele cuvinte pe care le-a spus primarul în apărarea lui s-au axat pe trei chestiuni foarte clare: nu prezintă pericol pentru ordinea publică şi lăsat în libertate, nu poate afecta în niciun mod buna desfăşurare a procesului şi nu poate fi arestat pentru că a avut o slăbiciune pentru o doamnă care a ajuns în reclame şi în baza acestei reclamaţii s-a facut acest dosar", a precizat avocatul Marius Striblea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: avocat, gheorghe, nichita, nu, poate, este, arestat, are, slabiciune, femeie, joaca, reclame
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCIALISTUL
02 Mai 2015

Este adevarat ca pentru "preacurvie" in politica romaneasca nu se face puscarie ,dar nici primar nu mai poti ramane. Dar la gradul de nesimtire al prea igamfatului Nichita am cere prea mult. Poate alegatorii Ieseni ,sa-i repereze onoarea ,nemaivotandul !
Random imageUltimele stiri


loading...