2018-12-15 18:35


Avocat: S-ar putea ca starea de spirit a Elenei Udrea să fie afectată grav

 |  10:58
Avocat: S-ar putea ca starea de spirit a Elenei Udrea să fie afectată grav

Avocatul Marius Stiblea a declarat că a cerut pentru Elena Udrea schimbarea arestului preventiv cu o formă mai ușoară, control judiciar sau arest la domiciliu. De asemenea, avocatul a susţinut că s-ar putea ca starea de spirit a fostului ministru să fie „afectată grav”.

"S-ar putea ca starea ei de spirit să fie afectată grav", a precizat Marius Stiblea despre Elena Udrea, în contextul în care aceasta ar rămâne în continuare în arest.

Avocatul a mai spus că Elena Udrea nu s-a plâns niciodată de condițiile de detenție, ci doar de cele de arest, mai exact despre "imposibilitatea luării contact cu avocatul și pregătirea apărării".

 Elena Udrea află azi dacă rămâne în arest. Fostul ministru a contestat menținerea în arest preventiv în condiţiile în care a fost trimisă în judecată în dosarul Gala Bute.

Ruxandra Dragomir a declarat, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că autorităţile o ţin închisă pe Elena Udrea, „o umilesc în ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunţ împotriva lui Traian Băsescu”.

”Eu nu găsesc decât două argumente: o ții închisă pe Elena Udrea, o umilești în ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunț împotriva lui Traian Băsescu. Nu este numai părerea mea. Toată lumea se așteaptă ca Elena Udrea să spună ceva despre Traian Băsescu. Eu nu cred că va face acest lucru și nu cred ca are ce să spună despre Traian Băsescu. Al doilea motiv este că Elena Udrea a avut curajul să devoaleze un sistem care funcționează defectuos, care poate este corupt, care are lacune despre care nu se vorbește”, a afirmat Ruxandra Dragomir.

Aceasta a ţinut să precizeze că Elena Udrea va sesiza instituțiile internaționale pentru că și-a dat seama că în România nu mai are nicio șansă să se afle adevărul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: avocat, poate, stare, spirit, elena, udrea, este, afectata, grav, marius, striblea, arest, preventiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TOT IN PERICOL E, MAFIA E LIBE
05 Mai 2015

Din pacate degeaba, femeia asta este in pericol oricat ar fi de pazita de lupi pusi paznici la oi. Nu este in siguranta absolut deloc, cineva puternic o vrea moarta, terminata fizic si psihic. Este grav si presa nu are curaj sa miste de teama DNA-ului! Aceste vremuri le traim in 2015, oare asta s-a vrut?
ABUZURI ORDINARE !
05 Mai 2015

Ma intreb si eu cum poate sa reziste Elena Udrea acestor abuzuri, acestor incalcari ale drepturilor omului in statul de drept pe care se pune ca il avem, desi faptele arata ca n-ar fi asa?! Este o femeie puternica, dar orice are o limita, ori ceea ce ii fac cei care conduc cele trei institutii:DNA,ICCJ si CSM, dar si SRI, e clar o executie la comanda. Nu avem de-a face cu acte de justitie, ci doar cu razbunari. Tot ce i s-a pus in spinare blondei, sunt fapte inexistente, imposibil de dovedit, minciuni, fabulatii ale celor pusi sa zica asa!
MARINELU
05 Mai 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
MATA HARI DE PLESCOI
05 Mai 2015

Curva dracului a furat 10 miloane euro din bani copiilor 10 000 000 inpartit la 250 euro , adica 40 000 de copii si clase de la tara amariti au ranas fara calculatoare si conditi de invatamint si educatie . Hapsina , hoata , ordinara , javra , sa stea 50 de ani acolo . Cind fura nu se gin dea si ce tupeu are scirba . Sa scoata bani javra cu excroci tai .
Random imageUltimele stiri


loading...