2018-10-17 14:46


Bărbaţi trimişi în judecată pentru viol, după aproape doi ani de la comiterea faptei

 |  13:44
Bărbaţi trimişi în judecată pentru viol, după aproape doi ani de la comiterea faptei

Parchetul Judecătoriei Braşov a dispus trimiterea în judecată, după aproape doi ani de la comiterea faptei, a trei bărbaţi acuzaţi că au violat, în 2013, o tânără într-un beci din Braşov. În acest dosar, un al patrulea bărbat este judecat pentru tentativă de viol.

Potrivit unui comunicat de presă al procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Braşov, s-a dispus trimiterea în judecată a trei bărbaţi - Marin Cătălin Negoiaş, Constantin Rusu şi Denis Marian Şerbănescu - pentru viol şi a unui al patrulea bărbat - Rusu Ionuţ - pentru tentativă de viol.

În rechizitoriul întocmit de procurorii se menţionează că, „în seara zilei de 28 octombrie 2013, în locuinţa de la subsolul unui imobil din Braşov, inculpaţii Marin Cătălin Negoiaş, Constantin Rusu şi Denis Marian Şerbănescu au întreţinut, pe rând, raporturi sexuale cu o tânără de 21 de ani, prin folosirea forţei. Şi Rusu Ionuţ a încercat să întreţină raporturi sexuale cu victima, însă nu a reuşit”.

Potrivit sursei citate, unul dintre agresori era chiar iubitul tinerei. Procurorii arată că bărbatul a invitat-o pe tânără ”la un suc“ în beciul locuinţei unde locuia, acolo aşteptând alţi trei prieteni ai acestuia. Bărbaţii i-au propus fetei să facă sex în grup, dar tânăra a refuzat şi trei dintre ei au violat-o.

Fata a avut nevoie de aproape două săptămâni de îngrijiri medicale, ea anunţând Poliţia la patru zile de la producerea violului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-10

TAGURI: barbat, trimite, judecata, viol, doi, ani, comite, fapta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...