2019-01-18 11:44


BĂSESCU îi duce dorul lui MORAR și îi prevede un viitor sumbru lui KOVESI. Ce șoc a avut fostul președinte în 2015

 |  13:31
BĂSESCU îi duce dorul lui MORAR și îi prevede un viitor sumbru lui KOVESI. Ce șoc a avut fostul președinte în 2015

Fostul șef al statului, senatorul PMP Traian Băsescu, a afirmat că "DNA a făcut spectacol" în timpul mandatului Laurei Codruța Kovesi, spre deosebire de perioada în care instituția a fost condusă de Daniel Morar, când "s-a făcut meserie".

"DNA este o instituție de care România are nevoie. În timpul dnei Kovesi, DNA a făcut spectacol. (...) În timpul lui Morar, s-a făcut meserie. (...) Morar nu a folosit pentru el instituția, pe când această doamnă a umilit instituția. Din 2015 a ajuns să deprecieze aprecierea pentru DNA, în loc să consolideze aprecierea DNA. Morar a lucrat respectând drepturile fundamentale, neumilind oamenii", a afirmat Traian Băsescu la B1 TV, informează Agerpres.

El susține că procurorul-șef al DNA "va răspunde pentru tratamentul abuziv aplicat femeilor".

"Când vezi atâtea femei umilite de o femeie, când îți vezi fiica umilită de o femeie, respect nu poți să ai pentru acea femeie. (...) Pentru tratamentul abuziv pe care l-a aplicat femeilor, fără nici fel de discernământ, ci doar cu ură și dorință de a face spectacol, pentru asta Kovesi, eu vă spun sigur, mai devreme, mai târziu va răspunde", a adăugat Băsescu.

”Între judecători și procurori se practică ȘANTAJUL!”

 

Referindu-se la situația din DNA după plecarea procurorilor Iorga și Țuluș, Băsescu a declarat: "Eu cred că nu va mai vorbi nimeni. Secția de procurori le-a pus călușul în gură. (...) A avizat darea lor afară fără să îi asculte. Astăzi i-a trimis pe care încotro, deci este un semnal foarte puternic al Secției de procurori din CSM către procurorii din DNA să își țină gurile".

El a mai susținut că "cel puțin între procurori, dar și între judecători și procurori se practică șantajul".

"Suntem într-o perioadă a șantajului. Sunt pesimist că cineva va mai vorbi. Degeaba a cerut ministrul (n.r. - Justiției) evaluare pe o perioadă mai lungă. CSM cu cei 5 năprasnici procurori din Secția de procurori a aprobat ca inspecția să facă un control de la 1 ianuarie până acum. Păi cred că perioada dramatică a mandatului dnei Kovesi a fost 2015-2016. Eu am avut un șoc (...) în 2015 când vedeai femei încătușate", a mai spus Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-06

TAGURI: basescu, dna, kovesi, morar, soc, 2015, santaj, judecator, procuror, csm
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CORUPTIA LA SERTAR! PROTECTORU
06 Iul 2017

LA CAT A PROTEJAT DL MORAR CORUPTIA TRAIAN BASESCU SI CAMARILA LUI, SI-A "CASTIGAT DREPTUL" DE A STA LINISTIT LA CCR SI A DECIDE IN CONTINUARE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN!
PROTECTORII MAFIEI LA CCR
06 Iul 2017

PARCA MIRCEA TOADER IMPREUNA CU NEPOTELUL ANDREI CRECI ( Primaria "îmBUCuresti" cell cu NEVASTAcolegă cu SEFUL lui CODRUT MARTA :-)) CHIAR dacă a INCERCAT SA FURE BLOCUL STR. BISERICA AMZEI NR 27, print PROTECTORII MAGISTRATI ACTUALMENTE LA CCR, LIVIA STANCIU & MORAR, NU L_A DERANJAT NIMENI, DOSAR LA LSERTAR, NUP, PERIMARE,etc :-)
TAUTU DANIEL CONSTANTIN
09 Iul 2017

Broscoiule fost presedinte impostor si hot si psihopat Pentru ce ai facut tu cu Morar al tau si cu curvetele tau pe care l aperi vei raspunde negresit N u o sa avem pace si liniste pana nu te vom vedea la puscarie
Random imageUltimele stiri

loading...