2019-01-23 18:05


Băsescu, INTERVIU la o televiziune bulgară: ”Kovesi trebuie să meargă la închisoare”

 |  18:27
Băsescu, INTERVIU la o televiziune bulgară: ”Kovesi trebuie să meargă la închisoare”

Postul de televiziune bulgar Kanal 3 a difuzat în jurnalul de știri o parte dintr-un interviu cu Traian Băsescu, în care o critică pe Laura Codruța Kovesi. Nu este prima dată când postul TV din țara vecină alocă timp declarațiilor împotriva șefei DNA. Zilele trecute, Kanal 3 a difuzat un interviu în care procurorul Doru Țuluș, recent exclus din DNA, lansa mai multe acuzații la adresa fostei sale șefe.

”Mulți politicieni, magistrați și jurnaliști din România cred că DNA este folosită pentru răfuieli politice, șantaj și vânătoare de vrăjitoare. Echipa Canalul 3 a fost la București, unde s-a întâlnit cu ei”, spune televiziunea bulgară, potrivit stiripesurse.ro.

În cadrul interviului, Băsescu a cerut arestarea lui Kovesi: ”Puterea este un drog pentru Laura Codruța Kovesi. Da, Kovesi trebuie acuzată de abuz de putere, toată lumea ar trebui să meargă la închisoare. Pentru că există deja mulți oameni care au fost arestați de procurorii DNA, care mai târziu, în instanța de judecată au fost declarați nevinovați".

Întregul interviu cu Traian Băsescu va fi dat publicității vineri seară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-22

GALERIE MEDIA


TAGURI: basescu, interviu, bulgaria, kovesi, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN ROMAN CARE A VOTAT
21 Iul 2017

ESTE DOAR UN DUMNEZEU. BASESCU NU CREDE.. ASA A GRESIT SI CEAUSESCU. EL A NUMIT-O PE KOVESI. EL A GRESIT. CHIAR NE CREDE PROSTI....CINE A GRESIT TREBUIE SA PLATEASCA
DRACULA PARK
22 Iul 2017

mai QIOMBETE spurcat dar cine a furat miliardele de euro nu cumva PANARAMA din PLESCOI pentru mafia prezidentiala? Ai furat TE DUCI LA PUSCARIE...credeam ca stii chestia asta
ANONIM
22 Iul 2017

Considerați că șefa DNA și procurorii DNA ,Iorga și Țuluș ar fi organizat un "subtil" "flagrant ideologic" cu tema valorilor aflate în sediul DNA și despre "profitabilitatea"încasărilor DNA ,"profitabilitate" influențată totuși de "costurile cu detenția", obținând un astfel de "discurs de susținere" a activității DNA în realizarea de încasări pentru încadrarea în deficitul bugetar și susținerea finanțării bugetului de stat, din partea lui Traian Băsescu , în vreme ce Traian Băsescu și aceia care îl susțin "revendică", "dinspre DNA", oarece "putere" , probabil împreună cu anumite "drepturi de folosință", "resimțită" din ce se poate remarca totuși de către Băsescu și "susținători",oarecum "ca drog", care pare să fi generat și oarecare "dependență", după îndelungă perioadă de timp de "exercitare" ? Ziceau unii într-o vreme că "puterea ar corupe" ?
ANONIM
22 Iul 2017

DACA KOVESI TREBUIE INCHISA CU TINE CE TREBUIE FACUT CRETINULE.....???? SAPUN...........
ANONIM
22 Iul 2017

La cât fu atacată doamna Codruța , de către "diverse personaje" ,pare a se fi "ascuțit" ca "țeapa" ?
REDIU BALAN
22 Iul 2017

Tot ce se intampla in tara asta nu este decat rodul unei conspiratii a SRI ului care a permis unui cuib de indivizi suspusi sa se creada ei Dumnezeu '''Noi suntem statul''' Acesti indivizi l au numit pe traian basescu sef de stat care sef de stat era infractor stiut turnator securist bisnitar si bolnav mintal El a creat apoi toata aceasta dobitoceala care nu se mai termina
ANONIM
22 Iul 2017

După "incriminarea" "delictului de opinie", "contribuiile la implementare cenzurii", dovedirea "infracțiunii de telepatie", urmașii procurorilor ceaușiști par să fi ajuns și la organizarea "flagrantului ideologic" ?
ANONIM
22 Iul 2017

După "incriminarea" "delictului de opinie", "contribuiile la implementare cenzurii", dovedirea "infracțiunii de telepatie", urmașii procurorilor ceaușiști par să fi ajuns și la organizarea "flagrantului ideologic" ?
POPEYE MARINARUL
22 Iul 2017

Daca KOVESI trebuie sa mearga la inchisoare atunci QIOMBETELE trebuie pus pe un vapor din plumb si trimis sa faca scufundari....sa caute epavele FLOTEI...si sa mai vina dupa cele gaseste pe toate
MARCEL
22 Iul 2017

Puterea este un drog si pentru BASESCU. Nu poate sa scape de ea. Vrea sa fie din nou presedinte sau premier. NU ESTE BINE .Ne-am saturat. Merge-ti la pensie...E mai bine pentru dvs.si pentru NOI.
GIGI
27 Iul 2017

mare cretin
Random imageUltimele stiri

loading...