2017-01-17 13:03

DEZVALUIRI


Băsescu, despre corupţia din vămi: Dacă există un sistem mafiot de colectare, acela este sindicatul

 |  08:26
Băsescu, despre corupţia din vămi: Dacă există un sistem mafiot de colectare, acela este sindicatul

PreşedinteleTraian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că, dacă există un sistem mafiot decolectare din vămi, acesta este sindicatul, şeful statului respingând, în acestcontext, acuzaţiile la adresa lui Vasile Blaga.

"Eu afirmasem că în afacerea cu vămile nusunt implicaţi oameni politici. (...) Pot să merg puţinmaideparte şi să spun că dacă există unsistem mafiot de colectare, este sindicatul. Ştiu că asta nu place, dar erealitatea, dacă ne referim la vămi. Am văzut afirmaţii de la lideri sindicalică e un anume Petrescu cu Vasile Blaga... Mi se pare că sunt hazardateafirmaţiile.Ştiucu certitudine că sindicatul, prin liderul său, e sistemul mafiot din vămi.Primul, cel mai aşezat, pentru că şefii de vămi s-au tot schimbat, dar e cinevacare stă acolo ca o stâncă.Amîn vedere un lider care face şi desface în sistemul vamal, dar nu spun un numepână când nu le vor spune instanţele. Pentru că dacă voi spune şi va coincidenumele pe care-l spun cu ceea ce va rezulta din anchete DNA, o să spună toatălumea că a dat preşedintele indicaţii", a declarat Traian Băsescu la.

El a adăugat că ştie "precis" că sistemul mafiotconstruit este dirijat de la vârful sindicatelor.

"Că aici sunt implicaţi şefi de vamă, foştişefi de vamă, va trebui să spună cei de la sindicat. În zona sindicatelorexistă filonul solidităţii acestui sistem.Şefii de vămi se schimbă odată cu Guvernul. Nu am informaţiilegate de vreun om politic care să fie implicat - miniştri, parlamentari - fărăsă susţin cumva că nu sunt numiri politice. Nu am informaţii că aceste numiriinfluenţate politic s-au transformat într-o variantă de drenare a banilor de lacei numiţi către respectivul politician. Poatre că anchetele vor demonstraaltceva. (...) Eu vă spun că nu sunt credibile acuzaţiile la adresa domnuluiBlaga. Pe Blejnar nu-l cunosc", amaispusşeful statului.

El a afirmat că, în mod cert, "poveştite lansate deLincu, unul din lideriii sindicali, că la Blaga ar ajunge resursele", sunto "intoxicare absolut ridicolă".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDRADA
15 Mar 2011

Pinochio,ti s-a lungit na sul de atatea adevaruri s coase din ..deget!!!CINE TE MAI CREDE CAND ZVONURI LE DESPRE AVERILE MINISTR ILOR LUI BOC BAT MILIARDE PRIN AFARA; CUM SA ADUNE AVERI ASA MARI DECAT DIN CONTRABANDA?? ACUM A APA RUT SI CONFIRMAREA CU GUI NEEA SI COCOS DECI CINE MAI E DE VINA,DECAT AI TA I??

Adauga un comentariu

Random image