2017-01-23 00:33


Bercea Mondial, 7 ani şi jumătate de închisoare

 |  18:37
Bercea Mondial, 7 ani şi jumătate de închisoare

Magistraţii Tribunalului Olt l-au condamnat pe Bercea Mondial la 7 ani şi jumătate de închisoare cu executare, în dosarul de tentativă de omor şi calificat, după ce anul trecut şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi. Aceeaşi pedeapsă a primit-o şi fiul său, FlorinAnghel, pentru complicitate la infracţiunea de omor calificat. Trei luni de supendare a primit şi soţia sa, Fănica Anghel.

Bercea mai are de executat 6 ani şi 6 luni, deoarece în 20 februarie s-a împlinit un an de când Bercea a fost încătuşat. El a fost acuzat că anul trecut, pe 17 februarie, şi-a înjunghiat nepotul, pe Ionuţ Anghel, cu un cuţit, într-un bar din Drăgăneşti Olt. Ionuţ Anghel a ajuns în seara zilei de 17 februarie 2011 la Spitalul de Urgenţă Craiova, cu răni grave, produse cu un cuţit. Victima l-a indicat atunci drept agresor pe Sandu Anghel, personaj al lumii interlope, care îşi spunea Bercea Mondial. După ce Bercea a fost arestat preventiv şi dosarul a ajuns la Tribunalul Olt, victima şi-a schimbat declaraţia, afirmând că nu l-a înjunghiat unchiul său, Sandu Anghel. Acesta, în timpul procesului, a susţinut că este bolnav şi suferă de afecţiuni psihice, boli interne, etc, dar a şi acuzat presa, prin vocea avocaţilor, că-i strică reputaţia şi-i lezează demnitatea numindu-l Bercea Mondial, adică aşa cum el însuşi a scris pe una dintre casele pe care le deţine în Drăgăneşti-Olt.

Bercea a cerut de zeci de ori să fie cercetat în libertate, invocând ori chestiuni de procedură, ori probleme medicale, şapte dintre solicitările sale de a fi pus în libertate fiind admise de Tribunalul Olt şi ulterior respinse de instanţa superioară, Curtea de Apel Craiova. Sandu Anghel nu a fost niciodată pus în libertate pe timpul desfăşurării procesului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18

TAGURI: Bercea_mondial, 7 ani_închisoare, florin_anghel, victima, nepotComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image