2017-01-24 19:33


Bercea Mondial nu mai reprezintă pericol social

 |  15:17
Bercea Mondial nu mai reprezintă pericol social

A patra decizie din acest an de a-l judeca în stare de libertate pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, se bazează pe faptul că interlopul nu mai are pe cine influenţa, martorii audiaţi schimbându-şi deja declaraţiile: „Nefiind credibilă împrejurarea exercitării unor influenţe pe lângă specialiştii din cadrul Institutului Medico-Legal «Mina Minovici», iar în condiţiile în care, la momentul de faţă, probatoriul este aproape finalizat şi probele care au mai rămas a fi administrate nu sunt susceptibile de vreo posibilă influenţare, măsura privării de libertate nu se mai justifică”, se arată în încheierea făcută de magistraţii Tribunalului Olt.

În plus, deşi Bercea mai este judecat în alte şase dosare penale, aceeaşi instanţă a apreciat că acesta nu prezintă pericol social. În dosarul în care Bercea este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot, pe Ionuţ Anghel, zis Mercedes, mai trebuie făcută o nouă expertiză psihiatrică a lui Mondial, a doua în cursul acestui an, dar şi o expertiză medicală a victimei.

Reamintim că magistraţii Tribunalului Olt au decis marţi înlocuirea măsurii arestării preventive a lui Bercea Mondial cu aceea a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Pe 28 decembrie, Curtea de Apel Craiova va judeca recursul procurorilor la această decizie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-16

TAGURI: bercea mondial, pericol socialComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
24 Dec 2011

dna tace-aia de la tribunal iau spaga iar cei de la curtea de apel il tin la beci
IONV
24 Dec 2011

La beci cu toate ciorile care n-au ridicat un pai toata viata lor si sfideaza natia romana !
Random image