2018-05-24 07:04


Bodu, despre amendamentele lui Băsescu: Totul e un TEATRU; vrea s-o grațieze pe NUȚICA

 |  13:04
Bodu, despre amendamentele lui Băsescu: Totul e un TEATRU; vrea s-o grațieze pe NUȚICA

Un fost europarlamentar dă de pământ cu fostul preşedinte, Traian Băsescu. Enervat de amendamentele pe care şeful PMP vrea să le depună la legea graţierii, Sebastian Bodu a reacţionat extrem de dur pe facebook. Bodu crede că, de fapt, prin această mutare, Băsescu ar vrea să o graţieze pe Elena Udrea.

”Traian Băsescu, ăla care era cu anticorupția în gură de dimineața până seara, a depus amendamente la proiectul legii grațierii, conform cărora sunt grațiate si persoanele condamnate pentru corupție, cu pedepse de până la 10 ani, femei. Mai bine scria un singur amendament: că este grațiată Nuțica. Și gata, fără s-o mai dea pe după cireș. Nu de alta, dar poate primeste blonda în apel mai mult de 10 ani...", a tunat Bodu.

Şi asta nu e tot. Tirul lui Bodu a continuat. "Asta demonstrează ceea ce unii au înțeles demult: Traian Băsescu nu crede în nimic decât în propria-i mărire. Totul, în activitatea lui publică, e teatru. A jucat cartea anticorupției pentru că a simțit că e câștigătoare. Și a jucat-o bine. Iar electoratul l-a crezut, pentru că, pe langa adversarii politici, au intrat la pușcărie si politicieni din partidul lui. Însă, la adăpostul acestei strategii, el a întreținut corupția la maxim pentru cercul lui de apropiați, singurul care conta pentru el”, e mesajul lui Sebastian Bodu.

Fostul europarlamentar a mai transmis un mesaj după ce Robert Turcescu a criticat amendamentele lui Traian Băsescu. "S-au prins și PMP-istii că pe Băse il doare la 3 metri în față de partid. Dar, fără Băse, PMP ar fi rămas doar un ONG. Iar Turcescu nu s-ar fi îmbogățit din "tranzacții bursiere".", a încheiat Bodu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-21

TAGURI: bodu, amendamente, basescu, teatru, gratiere, nutica

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARCEL
21 Apr 2017

Corect. NUTICA este printre cei care vor putea beneficia. Mai este si cineva care are peste 60 de ani...Nu spunem. Asteptam justitia sa ne spuna. De ce atunci cand afost Ordonanta 13, au iesiti in strada domnul presedinte cu tinerii frumosi si liberi. Acum senatorul Basescu face mult mai multe propuneri in favoarea sa si a altora...Suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
NUTZY SPAIMA PUTZY
21 Apr 2017

Sunt mare preoteasa la templul Lycuriciului ha ha ha si tiitoarea lui Traian-Bashar-Al-Qiombetele ha ha ha REGINA MAFIOTILOR Nutzy din Plescoi spaima Putzy
Random imageUltimele stiriApa Nova