2017-01-24 01:05


Bolidul de lux al lui Oprescu

 |  21:00
Bolidul de lux al lui Oprescu

Ziarul nostru a intrat în posesia dovezii că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, foloseşte în deplasările oficiale un luxos bolid Audi, primit cadou de la bunul şi vechiul amic şi partener de afaceri, Aurel Cătălin Galea, patronul firmei Gemedica, abonată la contractele cu spitalele, în special cu cele din Capitală şi, mai ales, preferata Spitalului Universitar, pe când acesta era condus de actualul primar.

Imaginile au fost surprinse la Bacău, în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale. Sorin Oprescu a sosit, la acea vreme, la Casa de Cultură „Vasile Alecsandri” pentru a susţine o conferinţă de presă, iar în faţa imobilului s-a dat jos de pe bancheta din spate a unui Audi A8 W12, cu numărul de înmatriculare B-94-PTP. Stafful său de campanie îl însoţise într-un BMW X6, probabil primit cadou tot de la Cătălin Aurel Galea. Primarul Sorin Oprescu nu a negat niciodată legăturile strânse dintre el şi afaceristul Galea, ba chiar a confirmat faptul că sunt prieteni vechi şi că au fondat împreună firma Medical Prestige, respectiv Centrul Medical Academica. Aici, după cum ziarul nostru a dezvăluit, în ediţia de luni, profesează chiar soţia partenerului de afaceri al lui Cătălin Galea, Mircea Victor Gabriel Oprescu, asociaţi în firma Three Farm SRL.

Fotografii: Cristian Ghinghe


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-27

Mai multe imagini:
Bolidul de lux al lui Oprescu
zoom
Bolidul de lux al lui Oprescu
zoom

TAGURI: audi, oprescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OVI
03 Noi 2011

Oprescu a căpuşat toate spitalele din Bucureşti, pentru a-i îmbogăţi pe fiu-său şi pe prietenii lui.În spitalele din Bucureşti se moare cu zile, deşi Oprescu a promis că va investi în ele.Nici nu e de mirare ce scrie în articol – Oprescu este doar o păpuşă manevrată de grupuri de interese de afaceri. A aservit Bucureştiul firmelor PSD.
OZN
03 Noi 2011

Ati mancat un S : Cristian GhingheS !
GEORGIANA.D
03 Noi 2011

In spitalele din Bucuresti se moare cu zile desi Oprescu a promis ca va investi in ele.
ARTHUR
06 Noi 2011

V-ati inscris la DDD? Cum de v-a venit ideea sa scrieti in noe.2011 de campania din 2009? Intre timp masina o fi la fier vechi!
VASILE46
06 Noi 2011

astia de la cortu lui diaconescu au ramas in pana de subiecte . acolo este o adunatura de retardati o tin ca ,gaia matu in fiecare seara despre oprescu si pe el il doare in spate.cred ca acolo s-a rasturnat carul cu prostii din caracal,il plimba pe diaconescu prin tara ca pe sfintele moaste.
ANDREA
10 Noi 2011

oprescu este un nesimtit. a facut bani buni din administrarea si mai nou echiparea spitatelor cu aparatura medicala. mai nou, domnul spagar general cauta acum sa dea pe mana lu fiului sau noua gaselnita de stors banii publici: amenajarea cabinetelor medicilor de familie
Random image