2018-11-12 20:07


Tractoare şi utilaje furate din ţări ale UE, descoperite la Botoşani

 |  14:18
Tractoare şi utilaje furate din ţări ale UE, descoperite la Botoşani

Un număr de 17 tractoare, dar şi utilaje, în valoare de peste 1.200.000 de euro, au fost descoperite pe raza judeţului Botoşani de către poliţiştii de frontieră. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF),  primele date ale anchetei arată că acestea sunt furate din ţări ale Uniunii Europene.

Lăsate în custodia proprietarilor, tractoarele şi utilajele  vor fi supuse unor expertize tehnico-ştiinţifice în vederea stabilirii seriilor reale de şasiu.

Sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, înşelăciune în formă continuată şi fals material în înscrisuri oficiale, autorităţile efectuează cercetări. Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi identificarea tuturor persoanelor implicate, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Maramureş desfăşoară ancheta sub coordonarea procurorului de caz.

În perioada 2-6 aprilie, în baza unor date deţinute, a fost organizată la nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei, sub coordonarea procurorului de caz, o acţiune în vederea descoperirii mai multor utilaje şi tractoare suspecte a fi furate din străinătate, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-05-09

TAGURI: tractor, utilaj, Botoşani, Uniunea_Europenă, poliţist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...