2018-10-15 22:40


București: femeie ÎMPUȘCATĂ mortal într-o agenție de turism. Criminalul s-a SINUCIS

 |  09:59
București: femeie ÎMPUȘCATĂ mortal într-o agenție de turism. Criminalul s-a SINUCIS

O crimă a avut loc la o agenție de turism din București, din Sectorul 5. O femeie a decedat după ce a fost împușcată în cap de propriul soț, cu un pistol cu bile. Crima s-ar fi produs marți, însă autoritățile au făcut public incidentul abia miercuri. Criminalul s-a sinucis, fiind găsit decedat câteva ore după crimă, în judeţul Călăraşi.

Potrivit Poliţiei Capitalei, Serviciul Omoruri a fost sesizat marţi că, la o societate comercială din Sectorul 5 al Capitalei, o angajată în vârstă de 31 de ani a fost agresată şi împuşcată în cap de către soţul acesteia, care apoi a fugit.

Anchetatorii au făcut cercetarea la locul faptei, iar trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Institututul Naţional de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

După câteva ore de căutări, bărbatul, în vârstă de 45 ani, a fost găsit decedat, într-o comună din judeţul Călăraşi.

În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul deţinea legal un pistol cu bile, iar soţia acestuia nu a formulat plângeri la Poliţie că soţul său o agresează sau o ameninţă.

Potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, femeia lucra la firma de transport Eurostar, de pe Şoseaua Viilor nr. 9.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-10

TAGURI: femeie, impuscata, bucuresti, criminal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...