2017-01-20 01:38

DEZVALUIRI


Bursa zvonurilor: Straco a fost vândută austriecilor de la Strabag

 |  19:24
Bursa zvonurilor: Straco a fost vândută austriecilor de la Strabag

Pe holurile Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Româniaşi printre drumari se zvoneşte că fraţii Horpos, noii regi ai asfaltului, ar fi vândut Straco grupului austriac Strabag, din cauza unor datorii mai vechi.

Surse din rândul constructorilor ne-au declarat că grupul austriac ar fi preluat majoritatea acţiunilor cu aproximativ 36 milioane de euro,bani cash.“Patronii Straco ar fi negociat cedarea a peste 50% din acţiuni. Familia Horpos ar fi vândut firma de construcţii din cauza unor datorii mai vechi. De altfel, Straco a câştigat licitaţia pentru autostrada Deva-Orăştie cu ajutorul celor de la Strabag. Consorţiul condus de Strabag urmează să construiască această porţiune de autostradă pentru aproximativ 178 milioane de euro, fără TVA, câştigând licitaţia de pe locul al doilea din punctul de vedere al ofertei tehnice”, spun surse din rândul constructorilor.

Controversatul om de afaceri Alexandru Horpos, unul dintre patronii firmei de construcţii Straco, nu a dorit să răspundă întrebărilor adresate pe acest subiect.

În ipoteza în care Strabag ar fi peluat firma Straco, grupul austriac ar deveni cel mai important jucător de pe piaţa constructorilor de autostrăzi.

Astfel, austriecii ar putea construi autostrada Deva-Orăştie şi două loturi din tronsonul Orăştie-Sibiu, contracte pentru care Strabag ar putea încasa aproape 400 milioane de euro. (Ştefan Etveş)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

COJOCEA SEBASTIAN
06 Feb 2012

as vrea sa ma angajez la firma dv cat mai repede posibil daca se poate
MOGOSANU ALEXANDRU
12 Mar 2012

Acelasi lucru vreau sa ma angajez .Sunt din Craiova am 57 ani de meserie lacatus si vreau sa muncesc la firma austriaca.
NELU
17 Ian 2017

SA VA IAU IN PULA DE ZIAR ISTI FOMIISTI MANIPULATO RI SI MANIPULATORI !

Adauga un comentariu

Random image