2019-02-24 01:31


Ca la noi, la nimenea! Stadionul din CRAIOVA a fost construit GREȘIT și trebuie modificat

 |  00:39
Ca la noi, la nimenea! Stadionul din CRAIOVA  a fost construit GREȘIT și trebuie modificat

Cu 4 luni înainte de inaugurare, stadionul din Craiova, care a costat 53 de milioane de euro, se prezinta astfel: e cu zece metri mai scund, dar şi mai lat decât în planurile iniţiale. A fost nevoie de un etaj în plus şi de un inel perimetral. Fără aceste modificări ar fi fost încălcate cerinţele UEFA pentru EURO 2020, informează site-ul știri.tvr.ro.

din septembrie 2015. Şi constructorii şi proiectanţii recunosc că în timpul lucrărilor s-au făcut modificări şi s-au adăugat 7.000 de metri patrati. În primul rând, stadionul nu va avea parter, mezanin şi patru etaje, ci parter plus şase etaje. Totuşi, pierde zece metri în înălţime. Ultimul nivel este necesar pentru camerele TV care au nevoie de un unghi de filmare potrivit, aşa cum cere UEFA. Constructorii au constatat că e nevoie şi de o fundaţie mai solidă şi o structură de rezistenţă care să reziste la vânt. Anumite studii, cele pentru vânt şi pânza freatică, au fost făcute după începerea lucrărilor.

Investiție cu bani de la BUGET

Stadionul din Craiova este o investiție cu fonduri de la bugetul de stat, derulate prin Compania Națională de Investiții. Abia după ce construcția va fi finalizată și recepționată, stadionul va trece în administarea Primăriei Craiova, printr-o hotărâre de Guvern.

Stadionul are nevoie şi de un inel perimetral care să permită evacuarea mai uşoară. Modificarile sunt propuse spre aprobare Guvernului de către Ministerul Dezvoltării Regionale, la 3 ani de la decizia de construire. Între timp, constuctorii susţin că au rezolvat toate provocările tehnice care au apărut pe parcurs, iar arhitecţii precizează că este vorba despre aprofundări ale proiectului iniţial.

"Nu sunt necesare lucrări de demolare, refaceri, modificări. în luna septembrie 2017 stadionul poate intra în procesul de recepţie", se arată într-un comunicat de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-18

TAGURI: stadion, craiova, modificat, gresit, buget, uefa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PRESS
18 Iul 2017

La craiova stadionul este construit gresit si turcoica de sevil si dragnea nu vor sa renoveze stadionul din pitesti nicolae dobrin ,unde fc arges a facut istorie si a invins pe real madrid cu 2-1.in schimb cica fac la metropola alexandria stadion de unde sa fure gasca lui dragnea.dragnea asta e complet dus grav este ca are in jurul lui slugi care executa aberatiile acestui degenerat.sa vedem cand nu o sa mai plateasca nici dracu taxele care vor sa nu mai fi retinute la sursa ce o sa mai faca gasca de idioti.parlamentarii de arges sunt o rusine pentru comunitate .argesul este primul judet la export si printre primele cinci la productia industriala si a ajuns bataia de joc a unor neica nimeni votati de retardati
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...