2018-07-16 02:24


Cadou de la Poteraş, la final de mandat

 |  21:00
Cadou de la Poteraş, la final de mandat

Pe ultima sută de metri a mandatului de primar, Cristian Poteraş a ţinut să le facă un cadou prietenilor lui, care l-au susţinut tot timpul, mai ales în campanie, şi care îi sunt alături şi acum.

Este vorba despre un contract mai vechi privind paza obiectivelor aparţinând domeniului public din sectorul 6, atribuit de ADPDU Sector 6 firmelor Drumeţul Guard şi Staso Protect. Mai exact, contractul, semnat în 2010 şi reînnoit de două ori, anul trecut şi pe 27 aprilie, cu o lună şi jumătate înainte de alegerile locale din acest an, prevede „servicii de investigaţie şi de siguranţă”. Valoarea totală a acestor contracte se ridică la 15 milioane de lei, respectiv 3,5 milioane de euro.

Hanul Drumeţului, preferatul PDL

Drumeţul Guard este deţinută în proporţie de 100% de Marin Pârcălabu, soţul Elenei Pârcălabu, asociată, alături de fiica ei, Alexandra Elena, în firma Drumeţul Internaţional, firmă parteneră a Tehnorep SRL Vâlcea în societatea Drumeţul SRL.

Soţii Pârcălabu au un fiu, Răzvan Lucian, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Lupte, condusă de nimeni altul decât Cristian Poteraş, ambii fiind campioni naţionali sau internaţionali la acest sport.

Familia Pârcălabu conduce restaurantul Hanul Drumeţului, situat pe Bulevardul 1 Mai din sectorul 6, local unde liderii PDL din Bucureşti au dat numeroase petreceri. Sunt celebre mai ales cele la care Elena Udrea sau Cristian Poteraş îi invitau pe pensionari, aşa cum s-a întâmplat şi în campania electorală de anul acesta.

Drumeţul Guard a mai încheiat cu Administraţia Domeniului Public Sector 6 un contract, în 2008, în valoare de 1,4 milioane lei, cu acelaşi obiect de activitate.

Firma familiei Pârcălabu asigură paza altor obiective publice din sectorul 6, precum Parcul Drumul Taberei şi pieţele agroalimentare Parc Moghioroş, Valea Ialomiţei, Veteranilor sau Gorjului.

Cealaltă societate de pază şi protecţie care va asigura securitatea obiectivelor administrate de ADP Sector 6, aflată în subordinea primarului, este Staso Protect, o firmă de apartament, cu sediul social la doi paşi de restaurantul Hanul Drumeţului, pe strada Gheorghe Lăţea, în locuinţa asociaţilor Marian Stanciu şi fiul său, Mircea Alexandru Stanciu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-01-27

Mai multe imagini:
Cadou de la Poteraş, la final de mandat
zoom
Cadou de la Poteraş, la final de mandat
zoom
Cadou de la Poteraş, la final de mandat
zoom


TAGURI: cristian poteras, cadou, mandat

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova