2019-05-21 15:52


Campion naţional la K1, ARESTAT preventiv după ce a încercat să-i vândă cannabis unui polițist

 |  12:03
Campion naţional la K1, ARESTAT preventiv după ce a încercat să-i vândă cannabis unui polițist

Campionul national la K1, Adrian Maxim şi încă un bărbat, au fost arestaţi preventiv, fiind acuzaţi de trafic de droguri de risc, după ce sportivul s-a întâlnit cu un bărbat, poliţist sub acoperire, în Oradea, căruia i-a vândut un kilogram de cannabis.

Potrivit unui comunicat transmis de DIICOT, Adrian Maxim şi Bogdan Alin Sălăjan au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, citeaza Mediafax.

Prin actul de sesizare a instanţei, procurorii au arătat că în data de 19 noiembrie 2018, în jurul orelor 14.00, în urma unor discuţii telefonice purtate în prealabil de către inculpatul Adrian Maxim cu o persoană autorizată, acesta s-a întâlnit cu inculpatul în municipiul Oradea, iar sportivul i-a vândut un kilogram substanţă vegetală (cannabis), în schimbul sumei de 4.000 euro.

Potrivit comunicatului DIICOT, marfa ar fi provenit de la Bogdan Alin Sălăjan.

Vânzarea a fost surprinsă în flagrant.

„Ulterior, inculpatul Sălăjan Bogdan Alin a condus organele de urmărire penală pe raza localităţii Girişu de Criş, judeţul Bihor, la o locaţie de unde a predat 2 borcane din sticlă, conţinând 480 grame cannabis, despre care inculpatul a indicat şi ulterior la o altă locaţie unde a predat mai multe plante de cannabis puse la uscat pe o sfoară, materia vegetală astfel rezultată 5.757,5 gr. net”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Bihor.

Surse judiciare au declarat că Adrian Maxim este multiplu campion national la K1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-15

TAGURI: Adrian Maxim, campion national k1, cannabis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG